Ma még aktuális.
ma valakik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 13. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 09:33

Törölt felhasználó (4674426)

Szép napot. Bp pasiként kedves párhoz csatlakoznék. Szivesen fogadnék is ,helyem van.
Budán van helyem, szexmániákusok nem kiméljenek!
Ma este Szentendrén vki?
30 éves sportos bi srác vagyok.Helyem van
30 éves sportos bi srác vagyok.Helyem van

Ma estere keresunk lányt Bpen
sziasztok ma este raerö cuckoldra nyitott pár ahol a ferjet izgatná ha dugas kozben nyalhatnek? Hely kellene! utazni tudok!
Sziasztok ! Holnap estére keresnék 1 nőt kellemes iszogatásra , időtöltésre. Helyem lenne de utazni is szívesen utazok. Igényes normális férfiként keresek nőt. Remélem találok egy valós nőt aki találkozni is mer
Szexben odaadó kényeztető tipus vagyok. Szép napot mindenkinek

Diszkréten nálam a profil alapján.
Sziasztok! A mai nap folyamán Győr és 100 km-es körzetében csatlakoznék egy párhoz. Fiatal, tapasztalattal rendelkező pasi vagyok. Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg személyesen.
Ma este ----- Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
sziasztok
pest megyében ismerkednék 50-es 60-as 70-es párral .alkat nem számit.
pest megyében ismerkednék 50-es 60-as 70-es párral .alkat nem számit.
Párt keresek ma nudizáshoz,nudis fürdőzés,szex cuckold.Heves megye
Mai napra(szombat) keresek párt vagy egyedülálló nőt.
28eves nagyfarku srác vagyok
Kék szem, barna haj.
Írj privit és adok elérhetőséget
Koszii
28eves nagyfarku srác vagyok
Kék szem, barna haj.
Írj privit és adok elérhetőséget
Koszii
Sziasztok! Ma estére keresünk egy vidám korunkbeli párt négyesre ,esetleg kisebb Buliban szívesen részt vennénk.
Továbbá várjuk hölgyek , urak jelentkezését is. Privátba írjatok!
Sziasztok!!!
Továbbá várjuk hölgyek , urak jelentkezését is. Privátba írjatok!
Sziasztok!!!
Szép napot. Bp pasiként kedves párhoz csatlakoznék. Szivesen fogadnék is ,helyem van.
Seziasztok!
Szexpartnereim.. keresném ma de!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném ma de!Bp.!
Sziasztok!
Délelőtti órákban,ápolt hölgyhöz, illetve párhoz csatlakoznék.
Kukkolás, cuckold, dp...
Diszkréció, higiéniai adott és elvárt.
Üdv!
Gyuri
Délelőtti órákban,ápolt hölgyhöz, illetve párhoz csatlakoznék.
Kukkolás, cuckold, dp...
Diszkréció, higiéniai adott és elvárt.
Üdv!
Gyuri
Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj!
Privátba írj!
Helló!
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Siofokon mai napra keresek csajszit. Helyem sajna nincs. 21/f
Párokkal ,Lányokkal ismerkednénk az adatlapunk alapján....
Privát üzeneteket várunk.
Pussz
Privát üzeneteket várunk.
Pussz