Sexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
holnap reggel belvaros?
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Most esetleg nyugati valaki aki segítene rajtam? Tele a farkam

Egy relaxáló pipa, ebben a szép időben

sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Kultúrált igényes párokkal.lányokkal ismerkednék.
Sziasztok!
Ma 14 óra körül pár esetleg hölgy aki a hőség ellenére kalandozna a reptérnél?
Ma 14 óra körül pár esetleg hölgy aki a hőség ellenére kalandozna a reptérnél?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Ma délután leszopna valaki ? 18as intim , fiatal srác vagyok
Ma délután leszopna valaki ? 18as intim , fiatal srác vagyok
Sziasztok.Ma pár közös nudizás,fürdőzés,szex?
Szabad vagyok aug19èn hely megoldott már csak a partner hiányzik.
Budapest XIV .ker-ben ismerkednék párral lánnyal! Akár mindkét fél örömére!
Augusztus 17-27 Gyöngyösön leszünk, igényes ápolt sportos párral ismerkednénk, utazni fogadni is tudunk, Privátba irjatok csak ne itt köszönjük, csak párt keresünk!!! Szakáll, bajusz kizárva
Ma este 21 után szopnék aktív srácot. Autód/helyed legyen. (Bp)
Én vékony, 27 éves passzív srác vagyok, Batthyány térhez közel lakom.
Én vékony, 27 éves passzív srác vagyok, Batthyány térhez közel lakom.
Unatkozó háziasszonyt vagy párt keresek minden féle jóra
Hello szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2022. 08. 16. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 13:52

50éves hetero házaspár,csütörtökön vagy pénteken szigethalmon sexprogramot keres,párok pasik?
Sziasztok!
Holnap kora délután valaki leszopna az autóban ? Írj üzenetet s megbeszéljük . 18as intim , ápolt fiatal srác vagyok .
Holnap kora délután valaki leszopna az autóban ? Írj üzenetet s megbeszéljük . 18as intim , ápolt fiatal srác vagyok .