Helló!
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok! Olyan Holgyet keresek akit vonz egy srac analis izgatasa, esetleg kielne rajtam domina vagyait. Tapasztalatom van boven! Helyem sajnos nincs. Parok jelentkezeset is szivesen fogadom, bi dolgokra nyitottan!
Egy relaxáló pipa valakinek a közelből. Nálam

Ma délelőtt valaki Szigetszentmiklóson? Kölcsönös örömszerzès lenne a terv.
Hölgyekkel,Párokkal ismerkednénk, Nagyméretű HELLYEL RENDELKEZŐ pasikkal is.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Kicsit tulgondoltad ezt a szitut
Jarsz ilyen helyre? Gyerek elvan apa anya telon lòg!
Èn mondjuk akkora melak vagyok mint egy jollakott 7.es, szoval minden jatekra felferek, de kv kozben ranezek en is a telora...
Kedves Szakèrtőtàrsam

Jarsz ilyen helyre? Gyerek elvan apa anya telon lòg!
Èn mondjuk akkora melak vagyok mint egy jollakott 7.es, szoval minden jatekra felferek, de kv kozben ranezek en is a telora...
Kedves Szakèrtőtàrsam
Sziasztok! Mai estére keresünk, ismerkednénk fiúval v fiúkkal. Helyünk van hol találkozzunk, írj privátban és megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Budapesten és környékén ismerkednék igényes hölggyel vagy párral. Tartós kapcsolat érdekel partnerként vagy harmadiknak beszállóként. Igényes 28 éves pasi vagyok.
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk partnert. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.
sziasztok most 7végébnra éro s fogadni tudo cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket izgatna ha dugas közben oralisan kényeztethetném mindkettojuket?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
40es 190/90 19/6 pasi ismerkedne hölggyel, párral
Képek adatlapon!

Sziasztok , keresnek normalis diszkret partnert

Van anyuka aki most jàtszòhàzban van bp kornyeken?
Cegléden partner lennék ma bármi jóban.
Rólam: Kép
Sziasztok, heteroként csatlakoznék párokhoz akik szeretnének férfi beszállót, vagy ismernék meg olyan nőt (kortól függetlenül), aki vágyik egy fiatal, sportos testalkatú, 20 cm feletti méretű pasira. Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri!
Barátságos, közvetlen, tanult önismerettel rendelkező férfi vagyok. Nem dohányzom, az óvszer nem probléma, és kevés tabut ismerek szexuálisan.
Sziasztok, heteroként csatlakoznék párokhoz akik szeretnének férfi beszállót, vagy ismernék meg olyan nőt (kortól függetlenül), aki vágyik egy fiatal, sportos testalkatú, 20 cm feletti méretű pasira. Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri!

Sziasztok, ma délután vagy este hölgy vagy pár ráérne? Nagymérettel, 26 éves sportos, erotikus masszázzsal is rendelkező srác vagyok, ha igen írj üzenetet!
Diszkréten nálam a profil alapján.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.