sziasztok most 7végén ra éro s fogadni tudod cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket izgatna ha dugas közben oralisan kényeztethetném mindkettojuket?
Ma estere keresek partnert!
Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek és párok jelentkezését közös hancúrozásra csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!

Sehol senki?
Sziasztok.Érett gondolkodású sportos partnert keresek
Péntek estére keresünk helyel rendelkező párt egymás előtti,melleti szexre.
Olyan pasit keresek aki szereti ha szopják lehet alkalmi vagy állandó, állandó lenne a legjobb, imádok szopni helyem van. 40 éves magas férfias vagyok. Ha anoním szopatnál lakás glory hole az is megoldható. Diszkréció, megbízhatóság, egészség adott elvárt.ha csak azt szeretnéd hogy síkosítós kézzel megfejjelek az érdekel
Csak komolyak!!
Csak komolyak!!
Holnapra keresek párt, hölgyet egy fergeteges szexcsatára! Bp. és régiójában mobilis vagyok. Sportos, magas, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes
Sziasztok!Ma pár közös nudizás termál fürdőzés...Tisza tónál.Kis csendes helyen.
Fiatal biszex lányt vagy párt esténk kellemes eltöltésére!
Nagy szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten hölgyek ,párok írjatok bátran.
Helló!
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok! Olyan Holgyet keresek akit vonz egy srac analis izgatasa, esetleg kielne rajtam domina vagyait. Tapasztalatom van boven! Helyem sajnos nincs. Parok jelentkezeset is szivesen fogadom, bi dolgokra nyitottan!
Egy relaxáló pipa valakinek a közelből. Nálam

Ma délelőtt valaki Szigetszentmiklóson? Kölcsönös örömszerzès lenne a terv.
Hölgyekkel,Párokkal ismerkednénk, Nagyméretű HELLYEL RENDELKEZŐ pasikkal is.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Kicsit tulgondoltad ezt a szitut
Jarsz ilyen helyre? Gyerek elvan apa anya telon lòg!
Èn mondjuk akkora melak vagyok mint egy jollakott 7.es, szoval minden jatekra felferek, de kv kozben ranezek en is a telora...
Kedves Szakèrtőtàrsam

Jarsz ilyen helyre? Gyerek elvan apa anya telon lòg!
Èn mondjuk akkora melak vagyok mint egy jollakott 7.es, szoval minden jatekra felferek, de kv kozben ranezek en is a telora...
Kedves Szakèrtőtàrsam
Sziasztok! Mai estére keresünk, ismerkednénk fiúval v fiúkkal. Helyünk van hol találkozzunk, írj privátban és megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Budapesten és környékén ismerkednék igényes hölggyel vagy párral. Tartós kapcsolat érdekel partnerként vagy harmadiknak beszállóként. Igényes 28 éves pasi vagyok.