Szombaton delelott biszex parral szeretkeznek. Helyem van.
Sziasztok pàr esetleg pasi ma èjjszakára az adatlapunk alapján ismerkednénk.
Ma este pár egy fergeteges szexkalandra? Budapest és környékén mobilis vagyok. Magas, sportos, intelligens negyvenes
sziasztok most 7végén ra éro s fogadni tudod cuckoldra nyitott párok vannak-e itt?
Dabason valaki hölgy vagy pár?
Holnap esti házibuliba keresek 1 fő hölgy kísérőt. További részletek privátban

Helló!
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok. Farmos környékén keresek autós hölgyet, S.O.S.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Beálok ide a sor végére...
Nekem is szabaddá vált a napom!

Valaki Érden vagy Bp környékén tali? 21vagyok,izmos macis szemuveges.Szivesen szopatnek.
Egy relaxáló pipa valakinek a közelből. Nálam

Sziasztok, szép napot. Bp pasiként ma párhoz csatlakoznék heteró alapon. Saját lakásom van, így ha nincs hol kérdés részemről nem gond. Szeretettel fogadnálak benneteket. Olajos masszázs is. Mai napra.
Budapesten szopnék a mai napon.helyem van 40 éves magas férfias vagyok, diszkréció, egészség adott elvárt
3. Kerületben 25-45 év közötti párokkal ismerkednénk.
32 éves pár.
32 éves pár.
Ma délután 3óra körül Szada -Gödöllő környékén ki szopna autóban, vagy erdős részen?
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Sexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Péntek estére keresnék belevaló férfias pasikat - 2 pasinak örülnék nagyon, akik haverok - egy izgi szexcsatához

Sziasztok! Én ráérek és helyem is lenne.
privát?

Sziasztok, hétvégén budapesten ráérő csinos nőt keresek. Hááát ezt így elolvasva, én sem gondolhatom komolyan