11-12ker környékén érett hölgy ma este?
Ápolt 40es pasi vagyok.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Most a hétvégén keresek férfias, aktív partnert a 40+ korosztályból. Én formás seggű, biszex passzív srác vagyok. Nálad vagy kocsidban.

Sziasztok ma estére keresnék sexpartnert bisex fiúk párok személyében Budapest
Ma este, éjjel ki szopatna?
Szívesen ismerkednék párral és hölggyel, akinek van kedve az írjon. Célom a randit megvalósíthasuk.
Biszex horgasz havert keresek!
Asszonyok lányok párok vannak ?sportos kan ismerkedne!privi
Szombaton delelott biszex parral szeretkeznek. Helyem van.
Sziasztok pàr esetleg pasi ma èjjszakára az adatlapunk alapján ismerkednénk.
Ma este pár egy fergeteges szexkalandra? Budapest és környékén mobilis vagyok. Magas, sportos, intelligens negyvenes
sziasztok most 7végén ra éro s fogadni tudod cuckoldra nyitott párok vannak-e itt?
Dabason valaki hölgy vagy pár?
Holnap esti házibuliba keresek 1 fő hölgy kísérőt. További részletek privátban

Helló!
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok. Farmos környékén keresek autós hölgyet, S.O.S.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Beálok ide a sor végére...
Nekem is szabaddá vált a napom!

Valaki Érden vagy Bp környékén tali? 21vagyok,izmos macis szemuveges.Szivesen szopatnek.
Egy relaxáló pipa valakinek a közelből. Nálam

Sziasztok, szép napot. Bp pasiként ma párhoz csatlakoznék heteró alapon. Saját lakásom van, így ha nincs hol kérdés részemről nem gond. Szeretettel fogadnálak benneteket. Olajos masszázs is. Mai napra.