Valaki ma ejszaka egy 29 eves sokmindre nyitott sracot ?

Sziasztok. Budapestről Székesfehérvárra keresek fuvart. Szívesen leszoplak vagy meg is dughatsz érte
Sziasztok,
40éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen ismerkednék most 7végén.
Bármilyen erotikus program érdekel, szeretek nudizni, többesben is van tapasztalatom.... tényleg csak jól érezném magam kötetlenül.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
40éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen ismerkednék most 7végén.
Bármilyen erotikus program érdekel, szeretek nudizni, többesben is van tapasztalatom.... tényleg csak jól érezném magam kötetlenül.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Budapesten hétköznap estéket szeretném eltölteni kellemesen szexel fűszerezve!
Jó kommunikációval rendelkező hölgy lány pár vagy pasi társaságában!
Bi vagyok igy minden felállás érdekel!
Helyem nincs de ésszerű keretek között mobilis vagyok!
Csak hétköznap este de akár reggelig is ráérek!
Jó kommunikációval rendelkező hölgy lány pár vagy pasi társaságában!
Bi vagyok igy minden felállás érdekel!
Helyem nincs de ésszerű keretek között mobilis vagyok!
Csak hétköznap este de akár reggelig is ráérek!
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma belevaló pasival/pasikkal dugnék.. Bp belváros.
Sziasztok
Sziasztok!Párt keresek ma közös nudizáshoz,nudis fürdőzés,szex,cuckold.heves Megye Tisza tó mellett.Kis csendes fürdő.
Sziasztok mostani talira sexre keresem sexpartereim bisex párt főleg BP
Egy relaxáló pipa valakinek a közelből. Nálam

Az esti órákban (18tól) Szigetszentmiklós-Érd-Törökbálint-Zsámbék-Esztergom útvonalon közlekedem majd. Ha esetleg lenne unatkozó hölgy vagy pár aki/akik egy 35éves férfi társaságára vágynának, kérem jelezzék ezt üzenetben. Cuckold, hármas, dogging, autóban, lakásban ( nálad/nálatok ), minden érdekel.

Sziasztok.Ma este várok hölgyeket, párokat közös élvezkedésre csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Asszonyok lányok párok ?sportos kan keres privi!
Ma valaki tali aki valóban akar is nem csak dumál?
Szombat estère pàrt keresek, lehet klub is!
Bp es kornyeke, szivesen utazok.
Bp es kornyeke, szivesen utazok.
11-12ker környékén érett hölgy ma este?
Ápolt 40es pasi vagyok.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Most a hétvégén keresek férfias, aktív partnert a 40+ korosztályból. Én formás seggű, biszex passzív srác vagyok. Nálad vagy kocsidban.

Sziasztok ma estére keresnék sexpartnert bisex fiúk párok személyében Budapest