Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hello, szívesen ajánlom magam vágyakozó nő, anyuka számára, akinek fontos a diszkréció, tisztaság, szemvedély!
Izgalmas a cuckold is, erre is nyitott vagyok. Ma időben is ráérek, írj kérlek privát üzenetet!
Izgalmas a cuckold is, erre is nyitott vagyok. Ma időben is ráérek, írj kérlek privát üzenetet!

Ma este 21 után helyes srácot szopnék Bp-en belül. Hely/autó szükséges részedről.
Én ápolt, 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
14. Kerület környékén ismerkednék 19:00 után párral lánnyal vagy pasival én uni pasi vagyok helyem nincs !
Sziasztok
Ma Visegrádon leszek a párommal a Termál Hotelben. Partnert keresünk estére. Higiénia, ápoltság, igényesség.
Ma Visegrádon leszek a párommal a Termál Hotelben. Partnert keresünk estére. Higiénia, ápoltság, igényesség.
Sziasztok Péntek szombaton fogadnék hölgyet ... masszázsra tantra yoni!!! érdekel valakit irj ide vagy attila.more27@gmail.com
belevalo holgy vagy par ma?
Ma este 21 után helyes srácot szopnék Bp-en belül. Hely/autó szükséges részedről.
Sziasztok Normális ,ápolt, átlagos pasiként,átlagos intimmel
keresek telt,molett hölgyet kellemes együttlétekre.

Kedves intelligens lehetőség szerint sportos pasikat ès igényes párokat keresünk ☺️
Sziasztok. Párt keresnék creampie szexre!
Sziasztok.
19/6intimmel rosszalkodnék
19/6intimmel rosszalkodnék
Sexpartnereim keresném most reggel,de.!Bp.!
Sziasztok!
Esetleg ma délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, hármas szex..
Esetleg ma délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, hármas szex..
Szopnék Bp. Hely van.
Home office-ban dolgozó nőt vagy párt keresek napközbeni kalandozásra Budapesten. Magas, igényes, potens, napközben ráérő férfi vagyok, Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Diszkrét relaxáló pipa, nálam.

Hölgyeket,elhanyagolt feleségeket kényeztetnék,teljes titokban! Keress bátran!
Sziasztok ! Ma éjszakára keresnék egy igazi belevaló hölgyet
Helyem van de akár utazni is tudok. Ápolt , igényes odaadó pasi vagyok. Privátban várom hölgyek levelét
Diszkréció 100%ban adott ! Szép napot

Sziasztok!