Diszkrét relaxáló pipa, nálam.

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok! csütörtök délkörülre keresek nőt vagy párt a 13. kerületben.
26 éves vagyok ha esetleg felkeltettem az érdeklődéseteket keressetek nyugodtan priviben
26 éves vagyok ha esetleg felkeltettem az érdeklődéseteket keressetek nyugodtan priviben
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok , Egy normális jóképű pasit keresünk hármas biszex cuckold játékra! Olyan pasit aki hosszabb távra gondolkodik nem idősebb 42 évnél , van arcképes fotója hajlandó egy kávézás erejéig összefutni és jó lenne ha lenn búvóhlye (gyermekes házaspár vagyunk) első körben arcékpes levelet várunk.
Dabason élünk az ország másik végében nem utazunk!
Dabason élünk az ország másik végében nem utazunk!
Home office-ban dolgozó nőt vagy párt keresek napközbeni kalandozásra Budapesten. Magas, igényes, potens, napközben ráérő férfi vagyok, Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Sziasztok, most egy közös maszti Tatabányán?
16ker most egy közös maszti - orál?

Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok!
Hölgyet keresünk 3as játékhoz
33 / 57 férfiak
BP-Szolnok
Hölgyet keresünk 3as játékhoz

BP-Szolnok
Budán ma napközben ráérek!
Sziasztok Gyál(esetleg közeli) nő vagy pár aki pasit keres? akár rendszeres talira...
Holnap, azaz kedden, pár egy fergeteges szexkalandra? Budapest és környékén mobilis vagyok. Magas, sportos, intelligens negyvenes
Sziasztok szèp napot mindenkinek párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre Budapest ès környéke akik szeretik a vastagab intimet privátba akit érd hely az van
sziasztok. Kortól ,alkattól független ,keresek hölgyet . Ápolt ,intelligens férfiként ,nagyravágyó hölgyek kivánságát kielégiteném. Diszkréció adott ,lehetsz nem független is, helyem van.
Ápotság higiénia fontos ,óvszer kell
Norbi
Ápotság higiénia fontos ,óvszer kell
Norbi
Sziasztok. Holnap reggeli órákban hölgynek, párnak reggelit készítenek, kávét főznék!? Budapesten.
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?