Sziasztok !
Hölgy tàrsasàgàt keresem ma estère.
Hölgy tàrsasàgàt keresem ma estère.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Popsipunci baszó bika ma?
Sziasztok!
Budapesten egy kedves nőt keresek. Ha érdekel egy kellemes masszázs (nem vagyok profi, csak lelkes), egy kis orális kényeztetés, akkor várom leveled. Én 178cm magas, 80 kg,barna hajú és barna szemű pasi vagyok. Több infó a társkeresős adatlapomon.
Üdv
Budapesten egy kedves nőt keresek. Ha érdekel egy kellemes masszázs (nem vagyok profi, csak lelkes), egy kis orális kényeztetés, akkor várom leveled. Én 178cm magas, 80 kg,barna hajú és barna szemű pasi vagyok. Több infó a társkeresős adatlapomon.
Üdv
Sziasztok. Nagykáta környéki hölgyet keresek rendszeres autós talira!
Budapesten ma valaki??
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Most hétvégén szívesen csatlakoznék pàrokhoz, a tàvolsàg nem gond, utazni és fogadni is tudok, 36 éves vagyok! Szeretek kényeztetni, masszírozni!

Sziasztok! Hölgyet vagy párt tudnék fogadni munka előtt Zuglóban Akit érdekel írjon !
9:30ig érek rá

Izgi popsipunci belevaló pasikat keresne ma estére
bp belváros

Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok 17.e Szombat estére keresek Bp.-i párt vagy elhanyagolt Nőt, anyukát. privátba várom leveleiteket Szombat 15 óráig .Nem vagyok független , ezért a most tudunk találkozni levelekkel nem tudok sajnos mit kezdeni. L
Ma este szopnék aktív/bi partnert Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra. Helyem is akad ha úgy adódik.
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? hely kellene utazni tudok
//Keresünk// !! ma estére !!
Lányokat párokat keresünk ma estére esetleg szombat estére haverommal.
hetero alapon
email cím:
nagyt5292@gmail.com
esetleg viber stb
Lányokat párokat keresünk ma estére esetleg szombat estére haverommal.
hetero alapon
email cím:
nagyt5292@gmail.com
esetleg viber stb
Sziasztok !
Ma este 22 h után ,heteró párhoz csatlakoznék 23 cm es cerkával
Ma este 22 h után ,heteró párhoz csatlakoznék 23 cm es cerkával
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Hétvégére keresünk csak lányt !!