Ma hölgyet masszíroznék! Puncinyalással megkoronázva az élményt. Nem profi vagyok de egész jól csinálom!
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok.Ma késő délutánra, estére keresek hölgy társaságot csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm.

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Asszonyok lányok párok ?sportos kan keres privi
Sziasztok!
Irjatok ram megoldhato ma este (Ez egy válasz Meglepetés Páros üzenetére (2022. 09. 17. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 21:42
Irjatok ram megoldhato ma este (Ez egy válasz Meglepetés Páros üzenetére (2022. 09. 17. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Valaki, valakik vendégül látnának egy bavállalós párt éjszakára? Sajnos a szállásunk off lett.
Hölgy tagunk nem lenne hàlátlan.
Asszonyok lányok párok ?Sportos igényes jól tejelő 40 es kan keres !
Privi.
Privi.
Sziasztok. Ma estere par keres olyan szemelyt akit le lehetne szopni es szivesen foglalkozna a ferfi taggal
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párral ismerkednek!
Spontán, laza , jofej párost vendégül látnék ma este egy kellemes este jeligére

Sziasztok! Valaki, valakik vendégül látnának egy bavállalós párt éjszakára? Sajnos a szállásunk off lett.
Teljesen jól látod, de ebben is rizikó, hiába a casting, még mindig lehet mellé fogni, és ha ezután az az egy csalódást okoz, óriási hátrányt okoz a következő 20 pasinak, akik között ott rejtőzhet a vágyott partner. Nehéz műfaj ez, nagyon munkás. Viszont kinek van erre ennyi ideje, ekkor jön a klub lehetősége, ahol kézzelfogható a választék.( ha van)
Nepligetben valaki, valakik?
Hát nem értem miért ilyenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 20:39
Törölt felhasználó (4510772)

Csak levelezgetnek, felhúznak, aztán jön a döfés, nem rád gondoltunk. Egyszer volt egy telefonos beszélgetések is aztán kép csere Viberen aztán semmi, pedig azt mondták rendbe vagyok nekik.
Csak levelezgetnek, felhúznak, aztán jön a döfés, nem rád gondoltunk. Egyszer volt egy telefonos beszélgetések is aztán kép csere Viberen aztán semmi, pedig azt mondták rendbe vagyok nekik.
(Ez egy válasz Nagydan69 üzenetére (2022. 09. 17. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 20:28

Sziasztok. Amúgy lehet itt a gg-n találni párokat vagy szóló hölgyeket? Mert eddig még nem jártam sikerrel.
Sziasztok. Amúgy lehet itt a gg-n találni párokat vagy szóló hölgyeket? Mert eddig még nem jártam sikerrel.
Diszkrét pasinak kivernèm sikositóval , mupuncival Helyem van Szentendrèn
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?bi uni vagyok,helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?bi uni vagyok,helyem van Szentendrèn
Sziasztok !
Hölgy , esetlet pàr tàrsasàgàt keresem( hölgy örömère) !
Tõbbi privàtban.
Hölgy , esetlet pàr tàrsasàgàt keresem( hölgy örömère) !
Tõbbi privàtban.
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.