Mostanaba valaki ??
Kedves Párt, vagy Hölgyet keresnék holnap napközben házi welnesre.
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Hellloo valaki esetleg ma este ? Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok! 24 Éves ápolt arcszőrzettel rendelkező, duci, igényes jó farkú heteró srác vagyok! Jelenleg a XI kerületben tartózkodom szívesen utazok! Mindenre vevő vagyok heteró alapon!
Voltam már 50 plusszos nővel szóval nem tartom magamat tapasztalnnak! Várom a lehetőséget köszönöm!

Írtam privátot
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 20. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 12:23

Törölt felhasználó (3936102)

Sziasztok. Creampie szexre keresek párt, hölgyet. Helyem nincsen, utazni tudok! Nem 1alkalomra keresek
Sziasztok, írtam üzenetet,köszi.
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2022. 09. 20. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 20. kedd 13:07

Ma este 20 órára keresnénk hetero nemdohányzó vastagfarkú pasit aki XI.kerületi otthonunkban párosunk hölgytagját masszázsban ( is ) részesítené. Csak privát üzenetet várunk !
Dabas környékén hölgy vagy pár?
Szopnék.
Szivesen megismerkednek bi parokkal ahol a par mind a ket reszet lehet dugni es szopatni
Ma este 20 órára keresnénk hetero nemdohányzó vastagfarkú pasit aki XI.kerületi otthonunkban párosunk hölgytagját masszázsban ( is ) részesítené. Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok. Creampie szexre keresek párt, hölgyet. Helyem nincsen, utazni tudok! Nem 1alkalomra keresek
Sziasztok!
Kis farkút szopnék, 18.ker - Vecsés körzetében, szabadban.
Ha érdekel írj.
Kis farkút szopnék, 18.ker - Vecsés körzetében, szabadban.
Ha érdekel írj.
Most nálam közös hoki, esetleg orál? - 16 ker mellett

Sziasztok. Holnap délelőtt kaland, közös maszti vki Budapesten? Írj priv.
Veresegyházon maszti kukkolás mostanában?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
30-as vékony, tetkós csaj barátnőmmel 2 belevaló nyitott pasit keresnénk. Mindkettőnket dugni, szopatni kell és mindketten szeretjük a duplát, ő popsi punciba, én popsiba. Csak ápolt, férfias pasik jöhetnek szóba, kamusok kocccc