Sziasztok 26 éves meleg srác vagyok nagyon örülnék ha Budapest környékén elvinne motorozni valaki
Sziasztok!
Kelenföldön valaki, valamire?
Kelenföldön valaki, valamire?

Valaki/k pár akár aki fel venne most kocsival a 15.kerben es el vinne a 13ba? Közben segíthetne rajtam!
tele a farkam!

Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Párokat és sportos pasikat keresünk!
Van itt olyan hölgy vagy pár aki ma este BP - en 2 potens hetero pasit keres? Helyünk van.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Ma este szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm

Biszex párnak lennék a játszó társa!!
Ha ma szopatnál vagy szeretnéd, hogy kézzel megfejjen valaki. Vagy csak kivernéd valaki előtt, akkor írj. Hely van Bp 40 éves magas férfias vagyok
Holgyek parok most esetleg ?
Sziasztok. Ma délelőtt kalandot keresek Bp-n. Írj priv.
Pár most nálam Pesten?
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Hello
Szept 30 an autos szexre, szopatasre ..24 eves dekorativ paromnak keresnenk hetero NAGY meretu pasit minimum 24cm!!! Alatta kerlek most ne irj !!
Szept 30 an autos szexre, szopatasre ..24 eves dekorativ paromnak keresnenk hetero NAGY meretu pasit minimum 24cm!!! Alatta kerlek most ne irj !!
Valaki aki felvenne most a 15ben és segítene rajtam? Tele a farkam

Mostanaba valaki ??
Kedves Párt, vagy Hölgyet keresnék holnap napközben házi welnesre.
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.