Keresek hetero párokat vagy hetero lányokat mára, az esti órákra, akik egy 30 éves kemény farkú hetero srácot szívesen fogadnának egy kis sex party céljából

Pest környéki hellyel rendelkező masszőrt keresek. Férfi,nő mindegy.
Sziasztok!
Ma délutánra/estére keresek partner az adatlapom alapján.
A részleteket privát üzenetben megbeszéljük.
Helyem sajnos nincs.
Ma délutánra/estére keresek partner az adatlapom alapján.
A részleteket privát üzenetben megbeszéljük.
Helyem sajnos nincs.
Szeptember 23-24 én Érd + 30 km körzetében keresem, női rucis passzív, Sub cicám, vagy biszex párt ahol a férfi passzív.
aktív, domináns, 185/90, 33 éves, 18/5 cm intim méretű pasi vagyok.
aktív, domináns, 185/90, 33 éves, 18/5 cm intim méretű pasi vagyok.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Budapesten keresek autós, szabadtéri vagy szexmozis találkára kicsit perverz párt vagy nőt. Napközbeni randi volna főleg jó, akár ma is. És ami fontos, hetero vagyok. Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten és környékén hölgyek írjatok bátran
de a cuckold móka is érdekel

Sziasztok. Ma estere keresunk egy jofej lanyt/not.
Sziasztok, 23-ÁN péntek este szívesen találkoznék párokkal és holgyekkel
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma reggel!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma reggel!Bp.!
Sziasztok 26 éves meleg srác vagyok nagyon örülnék ha Budapest környékén elvinne motorozni valaki
Sziasztok!
Kelenföldön valaki, valamire?
Kelenföldön valaki, valamire?

Valaki/k pár akár aki fel venne most kocsival a 15.kerben es el vinne a 13ba? Közben segíthetne rajtam!
tele a farkam!

Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Párokat és sportos pasikat keresünk!
Van itt olyan hölgy vagy pár aki ma este BP - en 2 potens hetero pasit keres? Helyünk van.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Ma este szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm

Biszex párnak lennék a játszó társa!!