Sziasztok ! Szivesen lennék pároknál masszőr , vagy házibarát ! Szeretem a cuckold , creampie , hármas vagy többes szexet ! A férj irányíthatja az aktust,hogy mikor , hogy mit tegyek a párjával... Fotózhatja is és videózhatja is ! Budapesten vagy Pest megyében házhoz megyek !
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Most 8.ker körny lenne valaki sexelni uni bisex volnék szóval dughatsz szopathatsz is
Sziasztok! Budapesten csatlakoznek Holgyek/Parok-hoz. Illetve Budapest vonzas korzete nem okoz gondot kocsival vagyok.
Irjon akinek aktualis esetleg.

Sziasztok..
Mivel 22+ nehez talalni. Parom kitalapta h 1 forditott cuckold szopast kiprobalna..
Tehat esetleg ...lenne olyan holgy aki szopna csinos parom jelenleteben ? (Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2022. 09. 24. szombat 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 17:25
Mivel 22+ nehez talalni. Parom kitalapta h 1 forditott cuckold szopast kiprobalna..
Tehat esetleg ...lenne olyan holgy aki szopna csinos parom jelenleteben ? (Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2022. 09. 24. szombat 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
30.an estere 22+cm pasit keresunk 24 eves dekorativ paromnak

Holnap reggel valaki?
Valaki aki kiverné nekem? 15ker…
Sziasztok

Sziasztok!
25 éves, nagyobb méretű pasi vagyok, csatlakoznék lányokhoz, párokhoz, sok mindenre nyitott vagyok, utazni tudok! CSAK LÁNYOK és PÁROK ÉRDEKELNEK
25 éves, nagyobb méretű pasi vagyok, csatlakoznék lányokhoz, párokhoz, sok mindenre nyitott vagyok, utazni tudok! CSAK LÁNYOK és PÁROK ÉRDEKELNEK
Sziasztok!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Helló!
Olyan hölgyet keresek, aki szeret pasikat dugni felcsatolhatóssal vagy szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy strapon segítségével. Tehát nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgyet keresek, aki szeret pasikat dugni felcsatolhatóssal vagy szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy strapon segítségével. Tehát nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sportos korombeli vagy fiatalabb hozzám hasonlóan erekciós problémákkal küzdő heteró sráccal barátkoznék.
Bp-en keresek izgalmakat...
Sziasztok.
Mai nap passzív srácot 20-40 kör közöttit keresek hellyel Bp.
Mai nap passzív srácot 20-40 kör közöttit keresek hellyel Bp.
Sziasztok !
A mai napon helyet biztosítanék egy szimpatikus párosnak akik szeretnek élni egy kicsit az életet
A befásult , monoton életből kiszakadni nem bíró emberek társaságát nem szeretem ! Légy kérlek spontán és jofej mint én és hidd el egy nagyon kellemes éjszaka vár ránk
A mai napon helyet biztosítanék egy szimpatikus párosnak akik szeretnek élni egy kicsit az életet

Ma delutan valaki ?
Diszkrét pipa nálam

Sziasztok!Ma délután,este párt keresek közös nudis termál fürdőzés,szex.magas,sportos nagy méretű pasi.