Sziasztok.Hölgyet vagy párt keresnék főleg napközbeni találkákra Budapesten a hölgy örömére.
Egyedülálló független monori ffi vagyok sok szabadidővel, hölgyet keresek akár tartósabb kapcsolatra is.
Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Sziasztok titkárnőt keresek.Ha van olyan hölgy akit érdekelne munka és szex várom az üzenetèt . Helyszín Budapest
Köszönöm
Köszönöm
Szép napot mindenkinek!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Sziasztok! Ma egész nap ráérek.Szívesen kényeztetnék hölgyet, pár csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm

Szopnék ma Monor,Vecsés,Tápióbicske,Nagykáta környékén
Sziasztok 26 éves pesti meleg srác keres jó farkú apukát
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Sziasztok ma estere keresnek partnert . 29 eves sokmindre nyitott vagyok

sziasztok
60 felet keresek hölgyet, rendszeres alkalmi együttlétre!
60 felet keresek hölgyet, rendszeres alkalmi együttlétre!
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ápolt normális férfi vagyok erősebb mérettel,ismerkednék,és szívesen találkoznék olyan párral aki szereti,vagy kipróbálná ezt az izgalmas felállást,kérem csak olyan írjon aki komolyan gondolja,és tényleg vágyik erre. Képeim vannak fent örülnék,ha írnátok. Tisztában vagyok azzal,hogy nem mindenkinek tetszhet mindenki,szóval sértődés nincs,ha nincs a három igen. Szép napot és eredményes keresést mindenkinek.Diszkréció természetesen alap.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?Helyem van Szentendrèn,diszkréció adott és elvárt.Bi uni vagyok minden èrdekel biztonságosan
Ma este biztonságos kaland?Helyem van Szentendrèn,diszkréció adott és elvárt.Bi uni vagyok minden èrdekel biztonságosan
Diszkrét pipa nálam

sziasztok ketten egy punciban dologra keresnek erre nyitott párokat! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok mi 38/43 Fejér megye-i. Kedves hetero pár vagyunk. Kedves, szimpatikus párrokal ismerkednénk. Egymás előtti hancurozásra, de megfelelő szimpátia esetén akár párcserére is. Utazni és fogadni is tudunk.