Valakik esetleg akik együtt szopnak a farkam?bp
tele vagyok

Sziasztok!
Vasárnapra,estig bezárólag plussz pasit keresek formásan telt párom közös kényeztetésére.
Viber elérhetőség kell.
Vasárnapra,estig bezárólag plussz pasit keresek formásan telt párom közös kényeztetésére.
Viber elérhetőség kell.
Párok vagy sportos pasik!Köszi
Sziasztok! Írj, ha szeretnél jönni ingyenes egész testes 1,5 órás sport vagy relax masszázsra. Tanultam és van masszázságyam. Ma este is van még egy szabad helyem. Helyszín: Budapest.

Fiatal, igenyes 19/6-os méretű pasit ma estére valaki?
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Budapest belvárosban ma éjszaka egy vad popsi kezelésre lenne valaki ? Kiváncsi hetero , bi pasit szívesen kényeztetnek. Írj elérhetőséget és keresnek is.
Biatorbágyon leszek este és holnap is párt keresek a közelböl 3 as szexhez.
Irjatok utazok pest és vonzáskörzete, székesfehérvár privire
Irjatok utazok pest és vonzáskörzete, székesfehérvár privire
sziasztok spermas puncit nyalnek erre nyitott párokkal ismerkednek akiket szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudok!
Kérünk mindenkit aki levelet ír nekünk, írjon viber elérhetőséget! Az oldal csak pár válasz levelet enged küldeni, így csak telefonon tudunk válaszolni, reagálni a levelekre. Köszönjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 01. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 09:36
Törölt felhasználó (4417992)

Sziasztok. Tudom ez egy szexpartner kereső oldal
De gondoltam írok, hátha esetleg akad olyan lány/Nő aki egyedülálló és úgy érzi jobb lenne azt a hasonlót megtalálni, akivel együtt bármit...és bármi alakulhat. Egyedül élek, egyedülálló vagyok.Extra potens(azt mondják nem kis méretű
),életet szerető,pozitív,többlövetű..akit a nő/párja vágyát érezve bármi is izgatja,nem féltékenység,nem börtönbe egymást,hanemhűségesenszabadonfelemelve...sok pajzánsággal

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok!
Mai napon (szombat) délutánra keresünk pasikat ,párokat bukkake partyra. Kérünk csak akkor írj ha valóban eljönnél és nem csak virtuális kalandot keresel. Fotókat nem küldünk, ha komolyan gondolod nézz meg minket személyesen! Viber elérhetőség előny a jelentkezésnél!
Mai napon (szombat) délutánra keresünk pasikat ,párokat bukkake partyra. Kérünk csak akkor írj ha valóban eljönnél és nem csak virtuális kalandot keresel. Fotókat nem küldünk, ha komolyan gondolod nézz meg minket személyesen! Viber elérhetőség előny a jelentkezésnél!
Sziasztok. Tudom ez egy szexpartner kereső oldal
De gondoltam írok, hátha esetleg akad olyan lány/Nő aki egyedülálló és úgy érzi jobb lenne azt a hasonlót megtalálni, akivel együtt bármit...és bármi alakulhat. Egyedül élek, egyedülálló vagyok.Extra potens(azt mondják nem kis méretű
),életet szerető,pozitív,többlövetű..akit a nő/párja vágyát érezve bármi is izgatja,nem féltékenység,nem börtönbe egymást,hanemhűségesenszabadonfelemelve...sok pajzánsággal

Vacon diszkreten oraliznek, hely van.
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Hatvanban vagy közelében!
22 óra után esetleg fogadni is tudok ha úgy szeretnéd!
Átlagos testalkatú pasi közvetlen személyiséggel,jó humorral,hozzáértéssel 20/5-ös intimmel!
Üzenet módosítása
Ma este szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Hatvanban vagy közelében!
22 óra után esetleg fogadni is tudok ha úgy szeretnéd!
Átlagos testalkatú pasi közvetlen személyiséggel,jó humorral,hozzáértéssel 20/5-ös intimmel!
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Jövő szombaton, (okt. 8) délelöttre keresek Budapesten, hölgyet vagy párt, akár csak kukkolásra is. Rendkívül diszkrét vagyok, nem tolakodom. Ha érdekes lehetek, akkor kérlek privátban írj!
Köszönöm.
Jövő szombaton, (okt. 8) délelöttre keresek Budapesten, hölgyet vagy párt, akár csak kukkolásra is. Rendkívül diszkrét vagyok, nem tolakodom. Ha érdekes lehetek, akkor kérlek privátban írj!
Köszönöm.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Adatlapunk alapján keresünk.
Olvassátok is el légyszi csak úgy írjatok ha minden ok.
Privát üziket várunk...
Olvassátok is el légyszi csak úgy írjatok ha minden ok.
Privát üziket várunk...
Asszonyok lányok párok ?Sportos kitartó jól tejelő kan keres privi !
Izgalom az éjszakában? Seggpuncimba keresek belevaló pasit. Belvárosban. Írjatok fiúk!