41 éves kedves srác keres idősebb párt vagy hölgyet 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma du.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma du.!Bp.!
Sziasztok olyan pasi van-e itt akit szinten izgatna ha a feleseget egyszerre dugnank meg két farok egy punciba dologba? Hely kellene utazni tudnek!
Kedves tagok, urak hölgyek párok. Azért regiztem ide mert van egy gyönyörű igényesen kialakított maximális diszkrét szuper eldugott helyen lévő szomszéd mentes tanyám Szarvason. Ki szeretném használni időnként bulit szervezni gyönyörű nagy terasszal jakkuzival szaunával ellátva, bográcsozóval kerti grillezővel, tehát maximálisan alkalmas a több fős
bulizásra. Ehez keresek házaspárokat akik csatlakoznának házi swinger buliba, illetve segítenének a szervezéshez. Tel beszélgetés hölgyekkel alap feltétel..kamu érdeklődést azonnal tiltom. Pasival szólóba nem ismerkedem ..ketten nem jó bulizni bocsi. Első buli est október 9 vasárnap van megcélozva de egész évbe terveznék minden hónap vagy 2 havonta. Varom a jelentkezőket és tapasztalt házaspárokat, Illetve aki igénybe szeretné venni egy vagy akár több napra kéj lakra elbújni a világ elől , 10 fő ig az is megoldható. Pusz
bulizásra. Ehez keresek házaspárokat akik csatlakoznának házi swinger buliba, illetve segítenének a szervezéshez. Tel beszélgetés hölgyekkel alap feltétel..kamu érdeklődést azonnal tiltom. Pasival szólóba nem ismerkedem ..ketten nem jó bulizni bocsi. Első buli est október 9 vasárnap van megcélozva de egész évbe terveznék minden hónap vagy 2 havonta. Varom a jelentkezőket és tapasztalt házaspárokat, Illetve aki igénybe szeretné venni egy vagy akár több napra kéj lakra elbújni a világ elől , 10 fő ig az is megoldható. Pusz
Most pesten hellyel rendelkező bi párt vagy férfit keresek ! Többit privátba
Sziasztok Budapesten puskás stadion környékén hajnali órákban korán munkába menet még várom a buszt jó farkú srácot szopnék 25 éves meleg fiú vagyok

Ma délelőtt egy közös - kölcsönös kielégülés?
16 ker és környéke

Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma!
Bp.,és környéke!
Szexpartnereim keresném ma!
Bp.,és környéke!
sziasztok dugas közben nyalnek akár bele élvezés utan is! Erre nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Este 9 környékére keresek olyan hetero vagy bi srácot,aki érdekelne egy közös maszti.privit irj
Tatabánya, Komárom. Ki szopatna most?
Sziasztok ma este valaki ?
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma este szopnék autóval vagy hellyel rendelkező aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
29 éves, magas, elmondások szerint méretes farkú srác szopatna vállalkozó szellemű hölgyet Budapesten
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma!Bp.,és környéke!
Szexpartnereim keresném ma!Bp.,és környéke!
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
A mai nap folyamán találkoznék nővel, párral! Hosszan akarok pinát nyalni!