Sziasztok holnap reggel Csepelen keresek hölgyet vagy párt.
Sziasztok holnap estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni

Ma este szopnék aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
420Budapesten szenvedélyes, gátlástalan szeximádó pár akik esetleg hosszútávra barátot keresnek? közös élvezkedésekhez,bulizásokra,bármire is együtt
egész éjjel...

Kedves tagok. Szeretném jelezni hogy még 2 házaspár részére van hely a vasárnapi bulira. Eddig 5 házaspár spár van, csinos szexi hölgytagokkal, 20/30/40 es korosztály. A buli saját 3 csillagos wellness nyaralómba lesz ..ahol Jakkuzi szauna kerti grillezők biztosítja a még tartalmasabb kikapcsolódást. Nagy tágas teraszon hangulat világítás zene italozó található. Tágas francia ágyas szobákban lehet huncutkodni. A buli ingyenes, mindenki hoz törölközőt itókát nasit amit szeretne. Este 7 órától kezdődik a buli reggelig. Itt alvás adott. Következő buli jovőhónap 12. Szombat.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szép napot kívánok!Ápolt, igényes sportos pasi vagyok, hasonló társaságot keresek!!?!
Sziasztok, péntek esti szórakozásra keresek egy hölgyet!

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Négyes játékokhoz keresünk bi párt! Komárom Esztergom megye!
Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,erotikához.
Hétvégén keresek én is partnert

Sziasztok!
Hölgyek,párok jelentkezését várom!
Hölgyek,párok jelentkezését várom!
Budapesten ma valaki? Hely ok, de szabadban is benne vagyok.
13-ban szép szerszámot szopnek, verném
Most esetleg valaki aki fel venne a 15.kerben és segítene rajtam?
tele a farkam nagyon és jon is belőle rendesen

Sziasztok!
Szívesen kalandoznék szombat délelőtt Budapesten!
Kérlek privátban írj!
Szívesen kalandoznék szombat délelőtt Budapesten!
Kérlek privátban írj!
Sziasztok,ma este biztonságos kaland,helyem van Szentendrèn

Csini pár péntek délelőtt nálam?
Ma este szopnék autóval vagy hellyel rendelkező aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.