Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?

Sziasztok.
Párt keresnék a XIII kerületben.
Párt keresnék a XIII kerületben.
Sziasztok..
Párt keresnék a XIII kerületből.
Párt keresnék a XIII kerületből.
Ma este szopatna valaki (Budapest) 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.
Sziasztok spermas puncit nyalnek olyan parokkal ismerkednek akik erre nyitottak! Hely kellene utazni tudok!
Fiatal, igenyes 19/6-os méretű pasit ma estére valaki?
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok, szép napot. Szombatra keresek ,keresünk gangbang bulira partnereket. Párokat ,hölgyeket.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Ma esti közös nudis termál fürdőzéshez,erotikához,párt keresek.
Csinos a hölgy
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2022. 10. 14. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 08:40

Sziasztok !
Ma este 20 óra körül XI.kerületi lakásunkon feleség kényeztetésére és hármas szexre keresnénk HETERO, nemdohányzó férfit 35 év felett. Kimondottan vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk !
Ma este 20 óra körül XI.kerületi lakásunkon feleség kényeztetésére és hármas szexre keresnénk HETERO, nemdohányzó férfit 35 év felett. Kimondottan vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk !
Imádok szopni, faszt fejni, cumcontrol stb. Helyem van Bp. Diszkréció, higiénia, egészség adott elvárt. Ha szopatnál írj. 41 éves magas férfias vagyok
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Sziasztok nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére a hétvégén valamelyik késő este !
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok 10-13 között Soroksár Auchannál nő kalandozni esetleg?
Sziasztok !
Sziasztok ! Hölgy partnerem keresem hètvègère autòs kalandra.