Sziasztok holnap napközben csatlakoznèk párhoz! Többit privátban! És valós nem kamus párt keresek aki tényleg szeretne találkozni is !

Budapesten ma barmikor (akár délután, akár este), sportosan vékony korai harmincas, szőkésbarna hetero srácként szimplán kukkolnék és hallgatnék hetero párokat szexelés közben. Ha nyitottak vagytok rá, írjátok

Szép napot. Ma kis buli ,gangbang perti, párt hölgyet keresünk
Hajnalban újra ? Csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 06:37
Törölt felhasználó (4452112)

Sziasztok! Most valaki csatlakozna egy fiatal parhoz? Garantalni nem tudok semmit, minden szimpatia fuggo. Sziasztok, B &A
sziasztok nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok Ismerkednék de csak hetero alapon…

Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok! Pest- Pest környéki hazibulit keresünk.Leginkabb jól működő csapat,barati társaságnak örülnénk,ha befogadnának minket. Privátban várjuk a lehetőséget!
Most Október 20 - 23 házi buli Szarvason, 5/6 Csini hölgytagú parok jelentkezését várom. Ápolt baratsagos belevaló parok jelentkezését várjuk. Csinos 30/40/50/ es korosztály. Szép diszkrét környezetben. tágas terasz zene szauna jakkuzi, lehet bográcsozni grillezni max 5-6 házaspár Hazi swinger buli anyagiak kizárva! Patyolat tiszta francia ágyas szobák, itt alvás adott. Ha szeretnétek részt venni, írjatok bátran vagy viber számot ( Megkérem azokat a férfiakat párokat akik az utolsó napig foglalják mások előtt a helyet s a végén közlik nem tud velük jönni a hölgy de egyedül jönne, ne tegyék mert ki lesznek tiltva. Nagyképű beképzelt párok bár nincs mire sem vonzanak köszönjük. Következő buli időpont : október 20/ November 12.
Adatlapunk alapján szeretnénk végre valami kikapcsolódást találni........
Privát üzeneteket várunk azoktól akik úgy érzik bele esnek a paraméterekbe.
Puszi
Privát üzeneteket várunk azoktól akik úgy érzik bele esnek a paraméterekbe.
Puszi
Sziasztok! Most valaki csatlakozna egy fiatal parhoz? Garantalni nem tudok semmit, minden szimpatia fuggo. Sziasztok, B &A
Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?

Sziasztok.
Párt keresnék a XIII kerületben.
Párt keresnék a XIII kerületben.
Sziasztok..
Párt keresnék a XIII kerületből.
Párt keresnék a XIII kerületből.
Ma este szopatna valaki (Budapest) 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.
Sziasztok spermas puncit nyalnek olyan parokkal ismerkednek akik erre nyitottak! Hely kellene utazni tudok!