Sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak erre fele?
Köszi a tegnapit a reptéren a rollered sracoknak
Budapesti párt/nöt keresek. 38-éves (hetero) vagyok és olyan párt/nőt keresek akik kedvelik a normális, de hosszú együttlétet (ugynais szeretem, és bírom a hosszú légyottokat). Szeretem a nyelvem is használni, lényeg hogy a hölgynek fergeteges legyen. Normál vagy vékony testalkatút keresek.
Budapesti párok. Rapid randi ?
A mai nap folyamán keresek párt, hölgyet masszázzsal egybekötött szex kalandra! Nem dohányzó, nyalást kedvelő hölgyet
Sziasztok!
Ma délelött valaki(kik),Budapest 11.ker és környéke?
Privit várok!
Ma délelött valaki(kik),Budapest 11.ker és környéke?
Privit várok!
Párok , lányok! Most Budapest !?
Ma estére keresek meg, párt vagy lányt. Budapesten
Pòlusnàl valaki? Szopni szopatni?
Sziasztok!
Holnap (Vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Holnap (Vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?bi uni vagyok,minden èrdekel biztonságosan,helyem van
Ma este biztonságos kaland?bi uni vagyok,minden èrdekel biztonságosan,helyem van

Budapesten valaki? Hely ok.
Ma este párt vagy nőt tudnék fogadni Budapesten. Irjatok privit.
Sziasztok! Ma este Budapesten tartózkodom, szívesen csatlakoznék egy korrekt párhoz késő este. Fiatal, normális és potens pasi vagyok. Ha szimpatikus vagyok, akkor hozzunk össze valamit.
Sziasztok! Ma vagy holnap csatlakoznék pàrokhoz! Utazni és fogadni is tudok! Ha az adatlapom alapjàn érdekes lehetek szàmotokra jelezzétek, vàrom a jelentkezéseteket!
Még mi is párként? Egész jó buli lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 14:06
hmm, mi 3 pasi .
Törölt felhasználó (4674426)

Sziasztok holnap napközben szívesen utaznèk hozzátok de a ma este nem jó sajnos holnap nektek? Többit privátban!
Sziasztok holnap napközben csatlakoznèk párhoz! Többit privátban! És valós nem kamus párt keresek aki tényleg szeretne találkozni is !

Budapesten ma barmikor (akár délután, akár este), sportosan vékony korai harmincas, szőkésbarna hetero srácként szimplán kukkolnék és hallgatnék hetero párokat szexelés közben. Ha nyitottak vagytok rá, írjátok