Ezt próbáld meg értelmesen újrafogalmazni....
(Ez egy válasz silentfan üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki kijon most a Szepvolgyihez?
Sziasztok Edit és Péter vagyunk. Most szombaton 22.-én lesz Editnek a születésnapja és meglepetést szeretnék neki szervezni! Keresek keresünk szombat estére lányt vagy párt! Fiút NEM!!!
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
valaki szopnak ma Zuglóban? fiatal vékony srácokat pls.!
Október 20-23. között 33 éves lábimádó srác szívesen találkozna hölgyekkel/párokkal.
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Sziasztok!
Üdv
Z
Üdv
Z
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elotte dugjak meg vagy vele kozosen a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
Budapesten és környéken(mobilis vagyok,van autóm) ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek. Nő vagy Pár! Olyanok ne írjanak akik hétről hétre váltogatják a partnerüket...Köszi
Puszi,pacsi

Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Sziasztok!. 40es potens és kitartó pasi (190/90 19/6) keres hosszú távra partnert kedves nő vagy pár személyében
Képeim adatlapomon láthatók. Köszi, hogy elolvastad.

Ma delutan 6 korul glory hole szopnek. Diszkret helyem van adatlapom szerint.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Elsősorban nem szexuális jellegű, összebújós, kényeztetős alkalomra keresek hölgyet, akinek még esetleg belefér egy kis mellszopás és "mellkényeztetés" is. Tudom, hogy sokan vágynak az ilyen kikapcsolódásra vagy "RESET-re"...
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor megtalálod az elérhetőségeimet vagy küldj privát üzenetet!
Szép Napot!
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor megtalálod az elérhetőségeimet vagy küldj privát üzenetet!
Szép Napot!
Sziasztok. Dunakeszi Auchan Glory Hole, valakinek tapasztalat?
Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére ! Holnapi nap Budapesten ! Csak az írjon akinek van hely !
Október 23 dèlutàn szívesen fogadok helyemen délutàni talàlkozàsra, lazulàsra pàrokat, tàrsasàgot, ismerősöket, akik már jàrtak nàlam.
Èrettebb hölgyet masziroznèk Szigetszentmiklós környékén, az otthonában a délelőtti órákban. Kizárólag a hölgy örömére.
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre
Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre

Sziasztok! Budapesten ma valaki?