Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék Hölgyel,Párral!
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Ma délelőtt Pesten a 13 és környékén egy jó farkát vernek, esetleg szopnam
Sziasztok Gyálon nő vagy pár esetleg aki esetleg rendszeres partnert keres?
40es nagy farkú pasi keres hölgyet párt! képeket adatlapomon láthatsz
köszi, hogy elolvastad

Üdv Urak!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!
te csak ne beszélj,akkora kamu vagy hogy hihtetlen!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 18. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 18. kedd 11:00
Törölt felhasználó (4121152)

Ezt próbáld meg értelmesen újrafogalmazni....
Sziasztok. Október 20.ra késő délutáni, kora esti órákra keresem partnerem, elsősorban biszex párt, vagy CD, TS, Travit.
Budaörs, M3, M0 környéken
Én 185/90, 33 éves , 18/5 intim méretű aktív bi pasi vagyok, szex közben domináns vagyok de szeretek harisnyát, női fehérneműt viselni
Budaörs, M3, M0 környéken
Én 185/90, 33 éves , 18/5 intim méretű aktív bi pasi vagyok, szex közben domináns vagyok de szeretek harisnyát, női fehérneműt viselni
Solymár környékén csatlakoznék párhoz mindenki örömére, illetve csinos travival is ismerkednék

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok, hölgyet/párt keresek kölcsönös örömszerzésre. Helyem nincs utazni tudok! Előre egyeztetett időpontban! 21/F
Párhoz csatlakoznèk diszkréten.
Sziasztok-a mai nap valaki vagy valakik szeretnék a borotvált farkamat?!-Budapest, dél Budapest Kke
Sziasztok!
Holnap kora estére keresek igényes, hellyel rendelkező srácot.
Privátban üzenetben keressetek, köszi!
Holnap kora estére keresek igényes, hellyel rendelkező srácot.
Privátban üzenetben keressetek, köszi!
Holnap délelőtt Pesten a 13 és környékén egy jó farkát vernek, esetleg szopnam.
Ezt próbáld meg értelmesen újrafogalmazni....
(Ez egy válasz silentfan üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki kijon most a Szepvolgyihez?
Sziasztok Edit és Péter vagyunk. Most szombaton 22.-én lesz Editnek a születésnapja és meglepetést szeretnék neki szervezni! Keresek keresünk szombat estére lányt vagy párt! Fiút NEM!!!
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
valaki szopnak ma Zuglóban? fiatal vékony srácokat pls.!
Október 20-23. között 33 éves lábimádó srác szívesen találkozna hölgyekkel/párokkal.