sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Sziasztok. Lányok, párok esetleg ma napközben Budapesten valakinek nincs kedve kalandozni? Szinte mindenre is nyitott vagyok
sziasztok!
most valaki(k) budán gabalyodni egy nagyot?
most valaki(k) budán gabalyodni egy nagyot?
Sziasztok! Budapesten csatlakoznek Holgy/Parhoz illetve fogadni is tudok
Nagyjabol 2ig erek ra ma. Irj ha erdekel

Ennél nagyobb kamu profil kevés van

Sziasztok! Érett hölgyet keresnék, lehet kaland is.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Hármasunk mellé (2fiú, 1 lány) keresünk még egy lányt !
28-29 éves srácok vagyunk (180/84kg, )
Lány: 27 éves 170/50kg, sportos.
írj privit és írok elérhetőséget. vagy viber számot írj (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 17:12
írj privit és írok elérhetőséget. vagy viber számot írj (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679290)

írj privit és írok elérhetőséget. vagy viber számot írj
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Èrettebb hölgyet massziroznèk otthonában Szigetszentmiklós és környékén.
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék Hölgyel,Párral!
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék Hölgyel,Párral!
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Ma délelőtt Pesten a 13 és környékén egy jó farkát vernek, esetleg szopnam
Sziasztok Gyálon nő vagy pár esetleg aki esetleg rendszeres partnert keres?
40es nagy farkú pasi keres hölgyet párt! képeket adatlapomon láthatsz
köszi, hogy elolvastad

Üdv Urak!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!