Sziasztok!
Párt, hölgyet keresek aki szívesen ismerkedne!
Párt, hölgyet keresek aki szívesen ismerkedne!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Puncimániás hetero fiút,urat,hölgyet keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Sziasztok ma jó farkú pasit szopnék városligetben 26 éves meleg srác vagyok
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes férfiként szexrandira keresek budapesti nőket. Szex kötöttségek nélkül. Élvezzük egymást. Helyem van.
Üdv
Z
Önmagára és környezetére igényes férfiként szexrandira keresek budapesti nőket. Szex kötöttségek nélkül. Élvezzük egymást. Helyem van.
Üdv
Z
Sexpartnereim keresném most!Bp.!
Sziasztok,
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Sziasztok, Párt masszíroznék Budapesten és környékén!

Sziasztok.Ma délutánra párt keresek közös nudis termál fürdőzéshez erotikához-Heves Megye.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Budapesti, pár aki ismerkedne? Hosszú távon? Privát?
Sziasztok spermas puncit nyalnek erre nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok. Hétfő délután, este budapesti párhoz csatlakoznék harmadiknak. Ha van kedvetek ismerkedni, találkozni várom leveleteket. Szép napot.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok.
hely van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok.
hely van Szentendrèn
Ma este Budapesten párt, lányt tudnék fogadni. 31 éves srác vagyok
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket Budapesten. Hely van, de utazni is tudok. Írjatok bátran.
Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok. Cumiztatnék.
Mostanában Gödöllő?
Autós találkozó félreeső helyen?
54 182 72 (19/5) pasi vagyok. Cumiztatnék.
Mostanában Gödöllő?
Autós találkozó félreeső helyen?
sziasztok most 7végén ráéro nyitott pár van-e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak a feleseget?
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.