Sziasztok! Budapesten van valaki?
Sziasztok,
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Jelenleg Tápiószentmárton a tartózkodási helyem.
Aktív vagyok, kemény szerszámmal.
Ki elégülésre vágyok.
Aktív vagyok, kemény szerszámmal.
Ki elégülésre vágyok.
Helló!
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Belevaló popsipuncis crossdress vagyok, férfias b*ni akaró pasi ma este belvárosban? Hely van.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van
Ma este biztonságos kaland?helyem van

Nagy intimmel keresünk pasit ma este a feleségem örömére! Csak az írjon aki ma tudna jönni!! Eger
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Pilisvörösváron szopnék.
Sziasztok!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Puncimániás hetero fiút,hölgyet urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel, párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Budaörs + 30 kke szopatnék.