Esetleg egy bi vagy hetero par most aki eljonne? Hely van. Vagyom a faszra es pinara egyutt.
Sziasztok!
Keresek szexhavert, akivel néha kiverhetnénk esetleg kölcsönös orál is bele fél
Csak a Dél Pesti régióból keresek, csak fényképpel!
Keresek szexhavert, akivel néha kiverhetnénk esetleg kölcsönös orál is bele fél
Csak a Dél Pesti régióból keresek, csak fényképpel!
Diszkrét pipa neked, nálam.

Nagy farokkal kényeztetnék hölgyeket.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma!Bp.!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szerdai napra, napkozbeni talalkozasra keresek, not, ferfit, part vagy travit. Nyitott vagyok mindenre. Gyere( gyertek) es elvezzunk ki minden percet.
Párokat keresünk minden jóra

Látom neked sem megy!
(Ez egy válasz Szexf28 üzenetére (2022. 11. 01. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 01. kedd 12:24

Sziasztok.Tomi v.ok.
Mára keresek párt.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Mára keresek párt.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Privibe keresetek
Sziasztok.
Kizárólag lányok/nők társaságát keresem, akik hozzám hasonlóan keresnek "testi- és lelki barátnőt" hosszabb távra, akár "rendszeres" találkozókra is. (Nem baj ha van párod/férjed és csak a kíváncsiság hajt én ezt is megértem és eltudom fogadni
)
Rólam érdemes tudni, hogy biszexuálisnak vélem magam, 30 éves vagyok,Budapesten élek a párommal. (A párom 100%-ban támogat ill. nem szeretne beszállni harmadiknak sem)90 kg és 165 cm vagyok, kék szemem és vöröses barna a hajszínem, az alkatom telt karcsú. Eddig csak csókig jutottam el hölggyel de szeretném még tovább feltérképezni a női rejtelmeket. Nagyon oda adó tudok lenni, alapelveim közé tartozik az oda-vissza gyönyör nyújtás és a folyamatos kommunikáció.
Akit én keresek: 20-40 éves korú hölgyek, akiknek lenne búvóhelye és szintén kipróbálná a női élvezeteket :*
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérlek írj bátran!
Kizárólag lányok/nők társaságát keresem, akik hozzám hasonlóan keresnek "testi- és lelki barátnőt" hosszabb távra, akár "rendszeres" találkozókra is. (Nem baj ha van párod/férjed és csak a kíváncsiság hajt én ezt is megértem és eltudom fogadni

Rólam érdemes tudni, hogy biszexuálisnak vélem magam, 30 éves vagyok,Budapesten élek a párommal. (A párom 100%-ban támogat ill. nem szeretne beszállni harmadiknak sem)90 kg és 165 cm vagyok, kék szemem és vöröses barna a hajszínem, az alkatom telt karcsú. Eddig csak csókig jutottam el hölggyel de szeretném még tovább feltérképezni a női rejtelmeket. Nagyon oda adó tudok lenni, alapelveim közé tartozik az oda-vissza gyönyör nyújtás és a folyamatos kommunikáció.

Akit én keresek: 20-40 éves korú hölgyek, akiknek lenne búvóhelye és szintén kipróbálná a női élvezeteket :*
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérlek írj bátran!

Sziasztok! Budapesten ismerkednék ma fiatal srácként.
Pesti aktív szexpartnert keresgélek...
Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak-e itt erre izgulo párok? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.Tomi v.ok.
Mára keresek párt.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Privibe keresetek
Mára keresek párt.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Privibe keresetek
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Lenne ma egy aktív férfi Pest megyében?
Sziasztok! Szívesen ismerkednék velem egykorú vagy fiatalabb, bi vagy kíváncsi sráccal. Leginkább hosszabb távra keresek havert, 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Viszont fontos, hogy legyen helyed találkozni. A többit privátban.
Szentendrén vagy környéken valaki?
Sziasztok! Profi masszázs nálam a 13. kerületben? Hölgyek érdeklődését keresem!
sziasztok.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.