Sziasztok
Továbbra is keresünk Budapesten egy plussz pasit szombat d.u.-ra
Továbbra is keresünk Budapesten egy plussz pasit szombat d.u.-ra

Meg mindig
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2022. 11. 02. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 02. szerda 17:53

Holnap (csütörtök) délelőtt, napközben keresek spriccelő puncit. Egy kis plusz is szóba jöhet, ha kéri valaki
Helyem lesz a 13kerben

Helyem lesz a 13kerben
Sziasztok,
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Sziasztok!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok!
Orgazmusra vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok!
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától wink
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától wink
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Holnap (csütörtök) délelőtt, napközben keresek spriccelő puncit. Egy kis plusz is szóba jöhet, ha kéri valaki
Helyem lesz a 13kerben

Helyem lesz a 13kerben
Sziasztok, budapesten keresek hölgyet, akit izgatnak a neccruhák
45/183/86

Sziasztok!
Továbbra is keresünk egy plussz pasit szombatra Budapesten!
Továbbra is keresünk egy plussz pasit szombatra Budapesten!
Párt keresünk négyes játékokra. Komárom Esztergom megye!
Sziasztok!
Ma este budapesti belvárosi hotelszobámban, fogadnék párt, hölgyet, nagymamát minden jóra! Teltebb idomok előnyben!!!
Ma este budapesti belvárosi hotelszobámban, fogadnék párt, hölgyet, nagymamát minden jóra! Teltebb idomok előnyben!!!
Sziasztok!
Kisebb mérettel hölgyekkel ismerkednék 45 éves korig.
39 éves vagyok, 173 cm körüli, mackós.
Elsősorban átlagos, vagy telt alkatú lányokat keresek, de ez nem feltétel, bármilyen testfelépítéssel írhatsz. A nagyon duci lányok nem jönnek be, bocs.
Kisebb mérettel hölgyekkel ismerkednék 45 éves korig.
39 éves vagyok, 173 cm körüli, mackós.
Elsősorban átlagos, vagy telt alkatú lányokat keresek, de ez nem feltétel, bármilyen testfelépítéssel írhatsz. A nagyon duci lányok nem jönnek be, bocs.
sziasztok.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
Sziasztok! Jön mostanában Hölgy vagy pár a reptéri kifutóhoz? 28éves jóképűnek mondott potens pasi vagyok
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Budapesti párt vagy nőt keresek ma délelőtt! Magas, igényes, potens férfi vagyok, vastag és csupaszt szerszámmal. Nagyon tele vagyok, ezért nem romantikus, hanem inkább vad, kemény szexre keresek partnert.

40 feletti el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék,
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
Ma Pesten keresnek kukkolhato partnert

Esetleg egy bi vagy hetero par most aki eljonne? Hely van. Vagyom a faszra es pinara egyutt.