Nagy farokkal kényeztetnék hölgyeket.
Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok!
Keresek szexhavert, akivel néha kiverhetnénk esetleg kölcsönös orál is bele fél
Csak a Dél Pesti régióból keresek, csak fényképpel!
Keresek szexhavert, akivel néha kiverhetnénk esetleg kölcsönös orál is bele fél
Csak a Dél Pesti régióból keresek, csak fényképpel!
Esetleg egy bi vagy hetero par most aki eljonne? Hely van. Vagyom a faszra es pinara egyutt.
Ma Pesten keresnek kukkolhato partnert

40 feletti el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék,
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
Sziasztok! Budapesti párt vagy nőt keresek ma délelőtt! Magas, igényes, potens férfi vagyok, vastag és csupaszt szerszámmal. Nagyon tele vagyok, ezért nem romantikus, hanem inkább vad, kemény szexre keresek partnert.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Jön mostanában Hölgy vagy pár a reptéri kifutóhoz? 28éves jóképűnek mondott potens pasi vagyok
sziasztok.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
Sziasztok!
Kisebb mérettel hölgyekkel ismerkednék 45 éves korig.
39 éves vagyok, 173 cm körüli, mackós.
Elsősorban átlagos, vagy telt alkatú lányokat keresek, de ez nem feltétel, bármilyen testfelépítéssel írhatsz. A nagyon duci lányok nem jönnek be, bocs.
Kisebb mérettel hölgyekkel ismerkednék 45 éves korig.
39 éves vagyok, 173 cm körüli, mackós.
Elsősorban átlagos, vagy telt alkatú lányokat keresek, de ez nem feltétel, bármilyen testfelépítéssel írhatsz. A nagyon duci lányok nem jönnek be, bocs.
Sziasztok!
Ma este budapesti belvárosi hotelszobámban, fogadnék párt, hölgyet, nagymamát minden jóra! Teltebb idomok előnyben!!!
Ma este budapesti belvárosi hotelszobámban, fogadnék párt, hölgyet, nagymamát minden jóra! Teltebb idomok előnyben!!!
Párt keresünk négyes játékokra. Komárom Esztergom megye!
Sziasztok!
Továbbra is keresünk egy plussz pasit szombatra Budapesten!
Továbbra is keresünk egy plussz pasit szombatra Budapesten!
Sziasztok, budapesten keresek hölgyet, akit izgatnak a neccruhák
45/183/86

Holnap (csütörtök) délelőtt, napközben keresek spriccelő puncit. Egy kis plusz is szóba jöhet, ha kéri valaki
Helyem lesz a 13kerben

Helyem lesz a 13kerben
Sziasztok!
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától wink
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától wink
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Sziasztok!
Orgazmusra vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!