Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Szexi Párt vagy Nőt keresek Budapesten, főleg napközbeni kalandra. Magas, potens, igényes, teljesen szexőrült férfi vagyok.
Hölgy előtt kiverném,diszkréten!
Ma szopnék vagy síkosítós kézzel fejnék Bp. Helyem van. 41 éves magas férfias pasi vagyok
Vac kozeleben van diszkret helyem. Pasit vagy transzit keresek aki erzekien megdugna, szeretkezve, de csok nelkul.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Sziasztok! Hétvégére keresem hölgyek , párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszod! Köszönöm!
Asszonyok lányok párok?akik komolyan gondolják !42 éves sportos borotvált férfi keres kitartó és jól tejelő vagyok
privi !

Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak-e itt erre nyitott párok? helykellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
sziasztok.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
Kedves párokat keresünk minden jóra

Sziasztok!Hetero urat,hölgyet keresek közös masztira,olyat akit izgatnak az amatőr szexfilmek,jó csajok.
Pestmegyei hellyel rendelkező fiatal srác vagyok.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Pestmegyei hellyel rendelkező fiatal srác vagyok.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Érett Nővel ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, van autóm-mobilis vagyok. Csak olyan írjon aki valóban személyesen szeretne ismerkedni és nem hétről hétre mással. Csók

Sziasztok. Még lehet jelentkezni november 12 Szarvason egy hazi swinger buliba. 8/10 part várunk csinos hölgytagokkal. Eddig 6 pár van még 2 jöhet. Lesz bográcsozás italozas jakkuzi és finom italizás zene és természetesen finom szex. Nincs hozzájárulasi díj..csak mindenki hoz kis itókát nasit barmit. Gyönyörű környezetben lesz a buli .. igényes ápolt párok. .ott alvás lehetséges. Levélben érdeklődj. Csak házaspár.
Holnap reggelre keresek pasit harmadiknak. Van egy baratom aki jon es kellene meg egy apolt pasi, hogy mindket lyukam be legyen tomve. Csak privatban irj es keped is legyen legalabb a farkadrol.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Sziasztok!Szombat estére keresek párt,Demjéni termál tó fürdőbe,fürdőzés,szaunázás,szex.
Sziasztok
Továbbra is keresünk Budapesten egy plussz pasit szombat d.u.-ra
Továbbra is keresünk Budapesten egy plussz pasit szombat d.u.-ra