Sziasztok!Hetero urat,hölgyet keresek közös masztira,olyat akit izgatnak az amatőr szexfilmek,jó csajok.
Pestmegyei hellyel rendelkező fiatal srác vagyok.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Pestmegyei hellyel rendelkező fiatal srác vagyok.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Pasik nem mehetnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 13:16
Törölt felhasználó (4662726)

Sziasztok!
Holnap délelőtt Budapesten keresek partnert, partnereket. Minden megoldás érdekel!
Kérlek privátban írj!
Holnap délelőtt Budapesten keresek partnert, partnereket. Minden megoldás érdekel!
Kérlek privátban írj!
Írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 12:36
Törölt felhasználó (4038282)

Egy hely még szabad
Perverz hölgyek biszex párok Budán van helyem
Sziasztok
Jamal vagyok 35 éves és csatlakoznék párhoz de keresem a hölgyek társaságát is. Kedvelem a Milfeket és Imádom kényéztetni is őket de 18tól 60éves korig keresgetek! Írj/írjatok bátran

25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok!
Kérlek privátban írj!
Kérlek privátban írj!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Egy hely még szabad
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 02. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 02. szerda 18:26
Törölt felhasználó (4038282)

Sziasztok!
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától wink
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától wink
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Szexi Párt vagy Nőt keresek Budapesten, főleg napközbeni kalandra. Magas, potens, igényes, teljesen szexőrült férfi vagyok.
Hölgy előtt kiverném,diszkréten!
Ma szopnék vagy síkosítós kézzel fejnék Bp. Helyem van. 41 éves magas férfias pasi vagyok
Vac kozeleben van diszkret helyem. Pasit vagy transzit keresek aki erzekien megdugna, szeretkezve, de csok nelkul.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Sziasztok! Hétvégére keresem hölgyek , párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszod! Köszönöm!
Asszonyok lányok párok?akik komolyan gondolják !42 éves sportos borotvált férfi keres kitartó és jól tejelő vagyok
privi !

Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak-e itt erre nyitott párok? helykellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!