Jó estét mindenkinek. Párral és hölggyel ismerkednék,találkoznék. Akinek lenne kedve hozzám írjon.
Sziasztok sexparterem keresem mostani sexre Csepel szigeten helyem van
Sziasztok! Most hétvégén ràérő pàrhoz csatlakoznék! Utazni és fogadni is tudok!
Asszonyok lányok párok reggel after buli nálam !valaki ?privátba !
Sziasztok,.
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni, párhoz., egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni, párhoz., egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék
Sziasztok!
Odafigyelésre,kényeztetésre,minőségi érzéki erotikára és remegős orgazmusra vágyó Hölgyek jelentkezését várom!
Odafigyelésre,kényeztetésre,minőségi érzéki erotikára és remegős orgazmusra vágyó Hölgyek jelentkezését várom!
Asszonyok lányok párok ?vannak ?privi
Helló!
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok!Szombat estére keresek párt,Demjéni termál tó fürdőbe,fürdőzés,szaunázás,szex.
Nov.12.mártin nap Igal!?
Sziasztok!Hetero urat,hölgyet keresek közös masztira,olyat akit izgatnak az amatőr szexfilmek,jó csajok.
Pestmegyei hellyel rendelkező fiatal srác vagyok.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Pestmegyei hellyel rendelkező fiatal srác vagyok.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Pasik nem mehetnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 13:16
Törölt felhasználó (4662726)

Sziasztok!
Holnap délelőtt Budapesten keresek partnert, partnereket. Minden megoldás érdekel!
Kérlek privátban írj!
Holnap délelőtt Budapesten keresek partnert, partnereket. Minden megoldás érdekel!
Kérlek privátban írj!
Írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 12:36
Törölt felhasználó (4038282)

Egy hely még szabad
Perverz hölgyek biszex párok Budán van helyem
Sziasztok
Jamal vagyok 35 éves és csatlakoznék párhoz de keresem a hölgyek társaságát is. Kedvelem a Milfeket és Imádom kényéztetni is őket de 18tól 60éves korig keresgetek! Írj/írjatok bátran

25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok!
Kérlek privátban írj!
Kérlek privátban írj!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Egy hely még szabad
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 02. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 02. szerda 18:26
Törölt felhasználó (4038282)

Sziasztok!
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától wink
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától wink
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok