Mióta lett ez bisex oldal?
sziasztok spermas puncit nyalnek erre nyitott párokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok,
Hetfo delelottre keresek aktiv partnert. Olyan partnert aki jol megszopatna es szamba elveze, utanna pedig a fenekemet is jol megdugna. De hozhatod a haverod is es mehet a ketto egyutt is. Parok is johetnek, de akkor szukseg van egy straponnra is. Diszkret helyem van Vacnal.
Lehetsz hetero is, nem szamit. A diszkrecio adott.
Udv
Hetfo delelottre keresek aktiv partnert. Olyan partnert aki jol megszopatna es szamba elveze, utanna pedig a fenekemet is jol megdugna. De hozhatod a haverod is es mehet a ketto egyutt is. Parok is johetnek, de akkor szukseg van egy straponnra is. Diszkret helyem van Vacnal.
Lehetsz hetero is, nem szamit. A diszkrecio adott.
Udv
Budapest Tatabanya Györ környéki partnert keresnék.Sportos kiegyensúlyozott, aktív férfi vagyok.
Sziasztok! Creampie kedvelő párok társaságát keressük
Budapest? Párok. ?
Sziasztok! Fiatal srácként kalandoznék most!

Sziasztok. Olyan pasival ismerkednék beszélgetnék. Akit izgatna a a párját megdugná egy 50+ os férfi
Lány vagy hölgy ma estére? Hely van Bp
Sziasztok, budapesti pasiként (45/183/86) keresek szexéhes nőt.
Belevaló férfias pasival kefélnék ma este.. belvárosban van hely, gyere írj!

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok.
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok.
Kedves párokat minden jóra

Sziasztok! Úgy alakult a mai estét Budapesten töltöm, szívesen ismerkednék! Privátban várom valós párok jelentkezését!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
6 óra magasságba déliagglomerációban tudok fogadn. Egyedül álló lányt, vagy pasit ezen téren teljesen kezdő vagyok. Írjatok.
Párok egy jó sexchat?
Sziasztok!
Lány / Hölgy társaságot keresek ma estére Budapesten. Helyem van. Privizz Csók
Lány / Hölgy társaságot keresek ma estére Budapesten. Helyem van. Privizz Csók
Ma kora estére keresünk hetero masszázshoz értő férfit párosunk hölgytagjának masszírozására ! Fizetés természetben ! Bp. XI.ker. Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok! Hölgy vagy Pár érkezik mostanában a reptéri kifutóhoz?