Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Pesten 15-én kedd napközben keresem tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb .
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
Intelligens, magas pasi, aki imád és képes sokáig szexelni
keres nő vagy pár partnert

Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok! 32 éves Budapesti pár vagyunk. 25-45 év közötti párokkal ismerkednénk, párcsere céljából.
Illetve 25-45 közötti nők is szóba jöhetnek 3.-nak. E-mailt üzenetben küldünk.
Illetve 25-45 közötti nők is szóba jöhetnek 3.-nak. E-mailt üzenetben küldünk.
Parokkal ismerkednek bpn
November 23.án szerdán keresünk Budapesten nagyon férfias,szőrös testű csődör intelligens férfit vagy hasonló adottságú párt ,esetleg gyengèd bidzex hölgyet.
Sziasztok!
Vecsés-Cegléd vonalon esetleg hölgy vagy pár aki unatkozik?
Vecsés-Cegléd vonalon esetleg hölgy vagy pár aki unatkozik?
Sziasztok! Ma délelőtt csatlakoznèk párhoz Budapesten! Privátban írj és a többit megbeszéljük. Köszönöm szépen
Belevaló jól dugható csajos srác ma estére keresne bikát, hely van 6.ker.
Holnap (hétfő) délelőttre keresek srácot aki a barátnőm bugyijara verné. 13 és környéke.
Sziasztok !
Szombaton (2022.11.19.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2022.11.19.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok, budapesten keresek (45/183/86) hölgyet az adatlapom szerint.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Olyan hetero urat,hölgyet keresek aki megnézne velem exbarátnőm amatőr szexfilmjét.közös maszti,iszogatás,dumcsizás.Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,helyem van!Elérhetőséget írjatok!CSAK KOMOLYAK!
Sziasztok!
Lányok, Hölgyek valaki ma egy kis kaland? Helyem van Budapesten. Privizz ha érdekel
Lányok, Hölgyek valaki ma egy kis kaland? Helyem van Budapesten. Privizz ha érdekel
Sziasztok. 40es sportos, vastag farkú pasi kalandozna lánnyal, párral
Írjon, aki ismerkedne.

Ma este idősebb urat szopnék.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma pár lenne?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Ma pár lenne?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
12,kerben kalandoznék... helyem van!