Sziasztok. Partnerem keresem akivel videókat készithetünk amit ide feltölthetünk
Bp

Igenyes par vagyunk izmos jokepu sracot keresunk cuckoldra Foto az adatlapon.
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Jó reggelt.
A héten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
A héten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
Szigetszentmiklós és környékén érettebb hölgyet masziroznèk otthonában a hölgy örömère.
Svéd, talp és bármi más.
Svéd, talp és bármi más.
Diszkrét pipa neked, nálam.

Kereslek a profil alapján.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Budapesten ma valaki éjszaka kalandozna?
Sziasztok! Egész héten esténként várom főleg hölgyek társaságát, de pár is szóba jöhet.Csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Pesten 15-én kedd napközben keresem tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb .
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
Intelligens, magas pasi, aki imád és képes sokáig szexelni
keres nő vagy pár partnert

Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok! 32 éves Budapesti pár vagyunk. 25-45 év közötti párokkal ismerkednénk, párcsere céljából.
Illetve 25-45 közötti nők is szóba jöhetnek 3.-nak. E-mailt üzenetben küldünk.
Illetve 25-45 közötti nők is szóba jöhetnek 3.-nak. E-mailt üzenetben küldünk.
Parokkal ismerkednek bpn
November 23.án szerdán keresünk Budapesten nagyon férfias,szőrös testű csődör intelligens férfit vagy hasonló adottságú párt ,esetleg gyengèd bidzex hölgyet.
Sziasztok!
Vecsés-Cegléd vonalon esetleg hölgy vagy pár aki unatkozik?
Vecsés-Cegléd vonalon esetleg hölgy vagy pár aki unatkozik?
Sziasztok! Ma délelőtt csatlakoznèk párhoz Budapesten! Privátban írj és a többit megbeszéljük. Köszönöm szépen