Budapesten szopnék hely van. Anoním lakás gloryhole is szopathatsz. Magas férfias pasi vagyok
Black Friday
Találkoznék a hétvégén valós emberekkel(csak hetero alapon)

Találkoznék a hétvégén valós emberekkel(csak hetero alapon)
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Holgywk parok ha meg letezik itt valos szemelyek akik mernek is talallkozni
sziasztok kaland partnerem keresem egy !NŐ! személyében ma(is) Gyál-soroksári Auchan!sötétített busz van...

Sziasztok!
Most keresünk szép farkú férfit, akivel közösen a szexi barátnőm szopathatnánk.
Budapesten, 4. kerületben vagyunk
Most keresünk szép farkú férfit, akivel közösen a szexi barátnőm szopathatnánk.
Budapesten, 4. kerületben vagyunk
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! Fiatal srácként ismerkednék, kalandoznék most este Budapesten!
Sziasztok.
Szimpátia alapján 50+-os párként keresünk 50+-os párt hosszútávra. Utazni nem de fogadni tudunk.
Ismerkedjünk
Szimpátia alapján 50+-os párként keresünk 50+-os párt hosszútávra. Utazni nem de fogadni tudunk.
Ismerkedjünk
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas közben is ha vannak itt erre nyitott parok akiket szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok, szexi cuccokat kedvelő nőt keresek bp-n ruhapróbára

Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
Egyedülállóként ismerkednék,találkoznék őszinte, egyenes, megbízható, igényes, szenvedélyes, nimfomán Nővel vagy párral akár hosszútávú kapcsolat reményében vagy bármi alakulhat... Távolság nem számít ha meg van a kölcsönös szimpátia. Utazni szeretek, autóm van, egyedül élek.

Sziasztok, holnap napkozben szivesen talalkoznek biszex parokkal. Mindenki mindenkivel alapon. Hely van, de utazni is tudok.
Tovabbi szep napot mindenkinek
Tovabbi szep napot mindenkinek

sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz . nem ma estére !.köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek
Sziasztok! Hölgy/Pár esetleg Budapestről Zuglóban tudok fogadni nálam d.u. 2ig ráérek!
Szió, velem biztos jól éreznéd magad. Írok privit is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 16. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 16. szerda 19:31
Törölt felhasználó (4689889)

Holnap késő délutánt szívesen tölteném egy vagy két jóképű, 35-40 körüli intelligens pasival . Nem a farokméret a lényeg, hanem tudj kommunikálni és ne légy kamus. Egy budapesti szállodában töltöm az éjszakát, tehát helyem van.