sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas közben is ha vannak itt erre nyitott parok akiket szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok.
Szimpátia alapján 50+-os párként keresünk 50+-os párt hosszútávra. Utazni nem de fogadni tudunk.
Ismerkedjünk
Szimpátia alapján 50+-os párként keresünk 50+-os párt hosszútávra. Utazni nem de fogadni tudunk.
Ismerkedjünk
Sziasztok! Fiatal srácként ismerkednék, kalandoznék most este Budapesten!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok!
Most keresünk szép farkú férfit, akivel közösen a szexi barátnőm szopathatnánk.
Budapesten, 4. kerületben vagyunk
Most keresünk szép farkú férfit, akivel közösen a szexi barátnőm szopathatnánk.
Budapesten, 4. kerületben vagyunk
sziasztok kaland partnerem keresem egy !NŐ! személyében ma(is) Gyál-soroksári Auchan!sötétített busz van...

Holgywk parok ha meg letezik itt valos szemelyek akik mernek is talallkozni
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Black Friday
Találkoznék a hétvégén valós emberekkel(csak hetero alapon)

Találkoznék a hétvégén valós emberekkel(csak hetero alapon)
Budapesten szopnék hely van. Anoním lakás gloryhole is szopathatsz. Magas férfias pasi vagyok
Sziasztok. Anál kedvelő vagy kipróbálni akaró hölgyet keresek nagy tapasztalattal
PASIK NEEEEEE

Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!
Kora reggeli órákban kényeztetnék 50+,60+ hölgyet hosszútávon!
Sármos, igényes, ápolt 49 éves pasi vagyok.
A többit egy finom kv mellett megdumcsizzuk!
Megtisztelő válaszodat várva:
Konci
Sármos, igényes, ápolt 49 éves pasi vagyok.
A többit egy finom kv mellett megdumcsizzuk!

Megtisztelő válaszodat várva:
Konci
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Holnap estére még van szabad hely!
Ma valakinek Bp. északi részén jönni velem egy titkos szabadtéri termálfürdőbe?

Sziasztok.
Ma bi pár?
Fiatal uniszex biszex vagyok
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni tudok.
Bi férfitagú pár?
Lány,hölgy felcsatisal.is érdekel.
Ma bi pár?