Budapesti 41/40pár keresne pasit ma estére a hölgy örömére,helyünk van!adatlapot osvass!Viberen arcfotót kérünk!
Sziasztok !
Hamarosan itt a Mikulás és a karácsony.
Van itt olyan nő vagy pár akiket érdekelne olyan férfi aki MIKULÁSNAK van öltözve ?
Hamarosan itt a Mikulás és a karácsony.
Van itt olyan nő vagy pár akiket érdekelne olyan férfi aki MIKULÁSNAK van öltözve ?

Aktiv pasit keresnek holnap delutamra, aki eljonne a lakasomba. Amit szeretnek, hason fekszem az agyon, bejossz, felhuzod a gumit es ovatosan behelyezed a hatso nyilasomba a farkadat es addig jaratod ki es be, amig el nem elvezel.
Illetve par is szoba johet, mig a ferfi hatulrol dogonyoz, addig a holgyet nyalnam ajulasig.
Hetfon delutan 6 ra kellene jonni.
Uzenet csak privatban.
Illetve par is szoba johet, mig a ferfi hatulrol dogonyoz, addig a holgyet nyalnam ajulasig.
Hetfon delutan 6 ra kellene jonni.
Uzenet csak privatban.
Kár hogy nem mostanában
Sziasztok!
Ma 17. 30 után Vecsés környékén hölgy vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Ma 17. 30 után Vecsés környékén hölgy vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Kőbányán szopatnék ma ! Ha fiatal vagy és jó testű akkor dugnálak is !
Budán ma délután?
Kereslek a profil alapján.
Sziasztok. Análkedvelő vagy kipróbálni akaró hölgyet keresek nagy tapasztalattal
PASIK NEEEEEE

Jó napot.
Ismét erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
Ismét erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Diszkrét pipa neked, nálam.

sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt ilyenek? Hely kellene utazni tudok!
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok parokkal ismerkednek csak olyan irjon aki nemcsak irogatni szeretne hanem mer is talallkozni
Estére keresem igényes, tiszta partnerem. Független értelmes monori ffi vagyok.
Ma/Most tali?(érett Nő vagy pár)
sziasztok. Egyedül élő, egyedülálló 37 éves srác vagyok. Többlövetű, extra potens, egész éjjel
... Adatlapom kitöltve, képeim is vannak. Telefonos elérhetőséged legyen és merj ott is beszélni tali előtt
:*

Sziasztok! Budapesten valaki kalandozna még?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.