Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Diszkrét pipa neked, nálam.

sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt ilyenek? Hely kellene utazni tudok!
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok parokkal ismerkednek csak olyan irjon aki nemcsak irogatni szeretne hanem mer is talallkozni
Estére keresem igényes, tiszta partnerem. Független értelmes monori ffi vagyok.
Ma/Most tali?(érett Nő vagy pár)
sziasztok. Egyedül élő, egyedülálló 37 éves srác vagyok. Többlövetű, extra potens, egész éjjel
... Adatlapom kitöltve, képeim is vannak. Telefonos elérhetőséged legyen és merj ott is beszélni tali előtt
:*

Sziasztok! Budapesten valaki kalandozna még?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Most egyedül, 28 éves srác vagyok, 22cm intimmel
párt vagy lányt keresek ma estére Budapesten.
párt vagy lányt keresek ma estére Budapesten.
Sziasztok! Fiatal srácként Budapesten kalandoznék ma!

Kedves sexy párokat keresünk minden jóra

Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Kereslek a profil alapján.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok ma Pár esetleg Pasi egy laza bulizós éjjszakára? Üzenetek privátban az adatlapunk szerint ismerkednénk.