Lenne egy hölgy aki eljönne velem ma este egy koncertre? Budapestena Várkert bazárban este 7-kor. Likó Marcel (Vad fruttik).
Privi
Privi

Szép péntek estét. Szeretnék találkozni párral , és hölggyel. Ez úton keresek jelentkező partnereket.
Sziasztok.Ma estére keresem azt a hölgyet, párt aki megszabadítana egy hetes felgyülemlett spermától...
Csendes otthonomban várlak Gödöllőn.Várom leveled.

Sziasztok !
Budapesten kielégítetlen hölgy alkalmi játszótársa lennék, ill. párhoz csatlakoznék kizárólag heteró alapon !
Budapesten kielégítetlen hölgy alkalmi játszótársa lennék, ill. párhoz csatlakoznék kizárólag heteró alapon !
Valaki ma este ?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Diszkrét pipa neked, nálam.

Üdv Hölgyeim!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Sexy párokat keresünk

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
41 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Budapest Tatabanya Györ környéki partnert keresnék.Sportos kiegyensúlyozott, aktív férfi vagyok.
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak-e erre nyitott parok itt?
Sziasztok, hétvégén ráérő hölgyet keresek. 45/183/86

Randizni szeretnék hölggyel esetleg párral. Hosszú táv a cél. 28/F Budapest
Szisztok valaki ma este ??