sziasztok olyan nyitott parral ismerkednek ahol a par miindkét tagjat izgatná ha dugas közben nyalhatnek akar bele élvezessel is! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok !
Budapesten keresek kielégítetlen nőt ,ill. heteró alapon párhoz csatlakoznék !
Budapesten keresek kielégítetlen nőt ,ill. heteró alapon párhoz csatlakoznék !
Csepelen most mi 2 uni bisex fiúk vagyunk sexelünk valaki csatlakozna hely van
Kereslek a profil alapján.
Sziasztok! Ma délutánra keresek kalandot lánnyal, párral! Kicsit perverzeb dolog belefér, de nem feltétel! Csak kölcsönös szimpátia alapján, észszerű távolságon belül.
2 fiú keres ma este hölgy társasàgot

2 fiú keres ma este hölgy társasàgot

Csepelen most sexelnék valaki lenne aki talizna is most?
Sexy párokat minden jóra

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?bi uni srác vagyok,diszkréció , biztonság fontos
helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?bi uni srác vagyok,diszkréció , biztonság fontos

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Lenne egy hölgy aki eljönne velem ma este egy koncertre? Budapestena Várkert bazárban este 7-kor. Likó Marcel (Vad fruttik).
Privi
Privi

Szép péntek estét. Szeretnék találkozni párral , és hölggyel. Ez úton keresek jelentkező partnereket.
Sziasztok.Ma estére keresem azt a hölgyet, párt aki megszabadítana egy hetes felgyülemlett spermától...
Csendes otthonomban várlak Gödöllőn.Várom leveled.

Sziasztok !
Budapesten kielégítetlen hölgy alkalmi játszótársa lennék, ill. párhoz csatlakoznék kizárólag heteró alapon !
Budapesten kielégítetlen hölgy alkalmi játszótársa lennék, ill. párhoz csatlakoznék kizárólag heteró alapon !
Valaki ma este ?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Diszkrét pipa neked, nálam.

Üdv Hölgyeim!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!