Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok, hétfőn mennénk párommal szaunázni, melyik helyet javasoljátok? Naturista legyen, lehetőség szerint. Illetve, szívesen szórakoznánk.
Sziasztok!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Párhoz beszállnék 3.-nak, hetero alapon, feleség dupla élveztetésére, 20/6 vastag farokkal.
Szexben potens és kitartó vagyok (akár egész éjjel
). Privátban keressetek
Szexben potens és kitartó vagyok (akár egész éjjel

Diszkrét pipa neked, nálam.

sziasztok olyan nyitott parral ismerkednek ahol a par miindkét tagjat izgatná ha dugas közben nyalhatnek akar bele élvezessel is! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok !
Budapesten keresek kielégítetlen nőt ,ill. heteró alapon párhoz csatlakoznék !
Budapesten keresek kielégítetlen nőt ,ill. heteró alapon párhoz csatlakoznék !
Csepelen most mi 2 uni bisex fiúk vagyunk sexelünk valaki csatlakozna hely van
Kereslek a profil alapján.
Sziasztok! Ma délutánra keresek kalandot lánnyal, párral! Kicsit perverzeb dolog belefér, de nem feltétel! Csak kölcsönös szimpátia alapján, észszerű távolságon belül.
2 fiú keres ma este hölgy társasàgot

2 fiú keres ma este hölgy társasàgot

Csepelen most sexelnék valaki lenne aki talizna is most?
Sexy párokat minden jóra

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?bi uni srác vagyok,diszkréció , biztonság fontos
helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?bi uni srác vagyok,diszkréció , biztonság fontos

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Lenne egy hölgy aki eljönne velem ma este egy koncertre? Budapestena Várkert bazárban este 7-kor. Likó Marcel (Vad fruttik).
Privi
Privi

Szép péntek estét. Szeretnék találkozni párral , és hölggyel. Ez úton keresek jelentkező partnereket.