Cegléd környékéről keres valaki pasit hetero alapon?
A mai napon a XIV kerületben leszek megtalálható és kora este szívesen átélnék egy kis kalandot autóban vagy lakáson. Hölgyek és párok jelentkezését várom első sorban, de többes buliba is szívesen csatlakozom.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Párt keresek ma délutánra,közös termál fürdőzés,szaunázás,erotika.Demjén termál tófürdőben.
Kereslek a profil alapján.
hello. 2 éve nem voltam nővel :(
Sziasztok !
Budapesten , szexcentrikus nőnek titkos szeretője lennék ! 23cm!
Budapesten , szexcentrikus nőnek titkos szeretője lennék ! 23cm!
Sziasztok! Ma Cegléd környékénpárt keresek! Utazni tudok értelmes távolságon belül!
Sziasztok!
Kecskemét és környékén szeretnék ismerkedni hölggyel vagy párral.
Akár ha létezik ilyen csak szingli hölggyel is találkoznék.Lehetsz husis vagy vékony, fiatal vagy idős, a lényeg hogy élvezzük egymás társaságát.
Kecskemét és környékén szeretnék ismerkedni hölggyel vagy párral.
Akár ha létezik ilyen csak szingli hölggyel is találkoznék.Lehetsz husis vagy vékony, fiatal vagy idős, a lényeg hogy élvezzük egymás társaságát.
Sziasztok! Budapesten van még valaki?
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Sziasztok, 45 éves férfiként keresek hölgyet szexhintás ismerkedésre

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok, hétfőn mennénk párommal szaunázni, melyik helyet javasoljátok? Naturista legyen, lehetőség szerint. Illetve, szívesen szórakoznánk.
Sziasztok!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Párhoz beszállnék 3.-nak, hetero alapon, feleség dupla élveztetésére, 20/6 vastag farokkal.
Szexben potens és kitartó vagyok (akár egész éjjel
). Privátban keressetek
Szexben potens és kitartó vagyok (akár egész éjjel

Diszkrét pipa neked, nálam.

sziasztok olyan nyitott parral ismerkednek ahol a par miindkét tagjat izgatná ha dugas közben nyalhatnek akar bele élvezessel is! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok