Sziasztok ma párt fogadonék délután Dabason.
Szopnék Budapesten helyem van. 40 éves magas férfias pasi vagyok
sziasztok spermás puncit nyalnék akár dugas közben is vannak e itt szinten erre izgulo párok? Hely kellene utazni tudok
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Párt,hölgyet fogadnék ma!Bp.!21.kerület
Párt,hölgyet fogadnék ma!Bp.!21.kerület
Asszonyok lányok párok ?Jól tejelő igényes sportos kan keres !privi !
Hetero fiút vagy hölgyet keresek közös masztira.Olyan személyeket keresek akik NAGYON szeretnek maszturbálni,izgatják az amatőr szexfilmek!Helyem van,Pestmegyei vagyok.Csak komolyak írjanak elérhetőséggel!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
sziasztok
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Sziasztok! Van még valaki Budapesten?
Sziasztok! 40es kedves
sportos pasi (190/90) vastag és kemény 19/6-os farokkal ismerkedne lánnyal, hölggyel, párral

Sexpartnerem keresném most!Bp.!Hely ok!
Sziasztok! Párral vagy Hölgyel találkoznék ma este. Helyem van Zuglóban, de utazni is tudok

Budapest belvárosban baszó bika?
Sexy.párokat keresünk

Sziasztok! Ma estére , éjszakára keresek hölgyet , párt izgalmas szexre.Csendes kis lakásban tudunk találkozni Gödöllőn.Várom üzeneted!
Ma, vagy holnap este lennék partnere hölgynek , párnak. Akit érdekelnék írhatna.
Sziasztok ma este lenne kedve valakinek sexelni velem délpest Csepel sziget körny
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.