Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok!
szexpartnerem keresem 12.ker.-ben .
helyem van!
szexpartnerem keresem 12.ker.-ben .
helyem van!
Sziasztok . Ma napközben szívesen ismerkedek randizok . Bp környéke . Autóval vagyok
Sziasztok. Holnap napközben keresem szexpartnerem. Szívesen csatlakoznek parokhoz is. Várom a megkereseseket.
Hétvégén párhoz csatlakoznánk esetleg izmos ,jóképű férfi jelentkezését is várjuk
Szia!
Az lehet de ez nem azt jelenti hogy csak egy alkalommal volt találka.Azért volt olyan akivel évekig tartott a kapcsolat. Nem szeretjük sűrűn váltogatni a partnerünket inkább hosszútávra tervezünk (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 15:35
Az lehet de ez nem azt jelenti hogy csak egy alkalommal volt találka.Azért volt olyan akivel évekig tartott a kapcsolat. Nem szeretjük sűrűn váltogatni a partnerünket inkább hosszútávra tervezünk (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4686454)

12 év alatt ez semmi!
Ennyii 12ev alatti 2hetes kulföldi nyaralasok alatt is összejön az életböl
Ennyii 12ev alatti 2hetes kulföldi nyaralasok alatt is összejön az életböl
Sexy párt keresünk

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma este!Bp.!Helyem van!
Szexpartnereim keresném ma este!Bp.!Helyem van!
Sziasztok,
Szentendre ès kke?
Sportos bi uni srác vagyok, egyedül élek Szentendrèn,minden èrdekel biztonságosan
Szentendre ès kke?
Sportos bi uni srác vagyok, egyedül élek Szentendrèn,minden èrdekel biztonságosan

12 év alatt ez semmi!
Ennyii 12ev alatti 2hetes kulföldi nyaralasok alatt is összejön az életböl (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 06. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 10:14
Ennyii 12ev alatti 2hetes kulföldi nyaralasok alatt is összejön az életböl (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 06. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732009)

Szia! Mi már 12 éve itt vagyunk. Eddig 2 párra és 4 férfivel sikerült találkozni innen. És nem csak beszelgettünk
Nagy vagy hatalmas mellű hölgyet keresek. Szeretnek végre játszani tényleg nagy mellekkel. Barmit megbeszelhetunk valahogy viszonzom ha komolyan gonsolod es irnal nekem. Csak budapesten. 35 eves vagyok, rendes normalis csak annyira szeretnem mar megtudni milyen fogdosni, puszilni.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok!
Reptér, Vecsés környékén pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Reptér, Vecsés környékén pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Kereslek a profil alapján.
Sziasztok. December 17-én Bp-n leszünk. Napközben szívessen szexelnénk valós párral...