Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?38 éves sportos jól tejelő kan keres
privi

Cegléden most valaki bármi jóra? Hely megoldott.
Sziasztok!
33 éves intelligens, igényes férfi vagyok és olyan párok társaságát keresem akik élvezik az érzéki együttlétet és van kedvük enyhe bi dolgokat kipróbálni.
33 éves intelligens, igényes férfi vagyok és olyan párok társaságát keresem akik élvezik az érzéki együttlétet és van kedvük enyhe bi dolgokat kipróbálni.
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Holnap Budapesten kedves pár ? Találka?
Hosszabb távra keresünk új Hölgytagot kis családunkba, kedvező paraméterekkel. A lelkedről, a hajadról és a testedről gondoskodunk smile Magas, dekoratív, intelligens Bp.-i pár vagyunk. Írj ránk kérlek csak nyerhetsz smile
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Belvárosban, popsit dugni szerető pasi? smile Van helyem, egyedül egy apartmanban mostanság
Sziasztok!!40 es maga sportos pasi nagy intimmel,párral ismerkedne ma közös nudis termál fürdőzés,szex.Kis csendes swinger jellegű nudiban a Tisza tónál.
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Hölgyek! Párok!
Pár kellemes óra velem akár kísérőként is!
Keressetek bizalommal!
Pár kellemes óra velem akár kísérőként is!
Keressetek bizalommal!
Sziasztok! Fiatal srácként Budapesten ismerkednék ma!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Napkozben raero lanyt vagy bi part keresek Budapest-Godollo kornyeken.
Szivesen megismerkednek holgyekkel parokkal
Sziasztok !
Ma délután ,kora este Budapesten heteró alapon párhoz csatlakoznák ! Nagy méretű pasi vagyok !!
Ma délután ,kora este Budapesten heteró alapon párhoz csatlakoznák ! Nagy méretű pasi vagyok !!
Sziasztok.Várom ma is egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszok.

Mai nap du. 15-16 óra között a Csömöri Auchan parkolójában keresünk bi csajt vagy bi uni pasit csak orálra mindenki mindenkivel alapon. Pasiknál kisebb méret előny.Tisztaság inelligencia elengedhetetlen. Szép napot mindenkinek! ( magadott email címre várjuk az érdeklődőket ,fotó előny)
13.kerben most 1 uni bisex f 1travi vagyunk hely van valaki csatlakozna most hozzánk