Csajom előtt szopatnék, szopnék ma este!
Sziasztok!
Holnap reggel, kora délelőtt pár vagy hölgy aki szívesen ismerkedne? Budapest és környéke.
Holnap reggel, kora délelőtt pár vagy hölgy aki szívesen ismerkedne? Budapest és környéke.
Kereslek a profilom alapján.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! 22 éves srácként Budapesten ismerkednék ma!

Sziasztok!
Olyan párt keresnék akiket izgat a cuckold creampie és egyéb extrém dolgok.
Kecskemét és környékén utazni és fogadni is tudok
Olyan párt keresnék akiket izgat a cuckold creampie és egyéb extrém dolgok.
Kecskemét és környékén utazni és fogadni is tudok
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Ma jönne valaki Ingyenes egész testes masszázsra? 1,5 órás Sport vagy Relax. Van masszázs ágyam és tanultam. Írj, ha érdekel.

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!
Ma délután párhoz csatlakoznék heteró alapon
Ma délután párhoz csatlakoznék heteró alapon
Hölgy? Pár? Szex ma?
Sziasztok.Várom ma is egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszod

Sportos jól tejelő férfi keres asszonyt lányt párt
privi

Sziasztok! 22 éves srácként ismerkednék, kalandoznék ma éjszaka!

Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?38 éves sportos jól tejelő kan keres
privi

Cegléden most valaki bármi jóra? Hely megoldott.
Sziasztok!
33 éves intelligens, igényes férfi vagyok és olyan párok társaságát keresem akik élvezik az érzéki együttlétet és van kedvük enyhe bi dolgokat kipróbálni.
33 éves intelligens, igényes férfi vagyok és olyan párok társaságát keresem akik élvezik az érzéki együttlétet és van kedvük enyhe bi dolgokat kipróbálni.
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Holnap Budapesten kedves pár ? Találka?
Hosszabb távra keresünk új Hölgytagot kis családunkba, kedvező paraméterekkel. A lelkedről, a hajadról és a testedről gondoskodunk smile Magas, dekoratív, intelligens Bp.-i pár vagyunk. Írj ránk kérlek csak nyerhetsz smile