Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Kereslek a profilom alapján.
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget vagy vele közösen? Hely kellene utazni tudok
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan! wink
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Hello ma estere keresek partnert sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok !
12.14-én (szerda) és 12.16-án (péntek) szabad vagyok. Nőt vagy párt keresek akik hancúroznának egy jót. Helyem van de utazni is tudok.
12.14-én (szerda) és 12.16-án (péntek) szabad vagyok. Nőt vagy párt keresek akik hancúroznának egy jót. Helyem van de utazni is tudok.
Ma este párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Mai napra csak egy ölelésre van szükszégem.
Sziasztok!
Párt,/hölgyet fogadnék ma este!Bp.!
Párt,/hölgyet fogadnék ma este!Bp.!
Helyem van most a 13-ban. Partnert keresek minden jóra

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Szeretőt keresek kedves hölgy személyében

Holnap nap közben a Dunaújváros-Százhalombatta útvonalon és környékén heteró alapon bármi??? (9-13)
sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
Budapesten valaki leszopna mostanában?
Sziasztok! Budapesten valaki kalandozna meg?

Itt vok!
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki mostanaban?
Bp.,most?Hely ok!