Sziasztok. Szeretőt keresek
Kedves hölgyet hosszú távra,

teli zsákkal vki szeretne kezdeni vmit ?

Kereslek a profilom alapján
Kellemes Ünnepeket
Szívesen megismernék olyan párt akik szeretik élvezni az erotikát , folyton fűszerezve, gátlások nélkül akár egész éjjel. 420Kitartó, túlfűtött barátjuk lennék
Együtt bármit

Sziasztok!
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Sziasztok a héten napközben csjaszi esetleg pár akihez csatlakozhatnék? Gyál környéke
Sziasztok. Hölgyeim, ha a mai nap Budapesten bárkinek elintezni valója van és nem akar tömegközlekedni akkor én autóval nagyon szívesen segítek neki eljutni ahova szeretne
Sziasztok!
Bp.,most?
Hely ok!
Bp.,most?
Hely ok!
Sziasztok! Van még valaki?
Hello. 27 éves átlagos srác holnap napközben szívesen nyalna egy puncit Pesten
Ha magadra találtál és szeretnéd, ne habozz írni

Ha magadra találtál és szeretnéd, ne habozz írni

Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Ma ebéd után ebben a szép napsütéses időben párral ismerkednék közös nudis termál fürdőzés,szex, .Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.Heves megyében van a fürdő a Tisza tó mellett ....
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Holgyekhez parokhoz csatlakoznek a sexben elegge nyitott vagyok mindenre
Sziasztok !
Olyan budapesti heteró párt keresek , akik alkalmanként befogadnának egy megbízható ,nagy szerszámú pasit !
Olyan budapesti heteró párt keresek , akik alkalmanként befogadnának egy megbízható ,nagy szerszámú pasit !
Sziasztok.Ma is várom egész nap hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Sziasztok.Ma is várom egész nap hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

kíváncsi srác nézne ma tapasztalt párt, szimpátia és igény esetén akár be is segítene

Nézzétek meg az adatlapunkat az alapján ismerkednénk,ha úgy érzitek stimmelünk akkor privátban kérnénk a leveleket....Pusssz E&I