Sziasztok!
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Ma raero Holgy vagy par? Godollo?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hölgyeim. Karácsony előtti utolsó nagybevasarlasban szívesen segítek bárkinek Budapesten. Írjátok privátban
Ma napközben szívesen benne lennék egy szexéhes nőben, levezetésképpen a nagy bevásárlási őrületet. Magas, potens, igényes, szexőrült, kicsit talán perverz férfi vagyok Budapestről.
Parok ma delutan ?
Mára keresnék Hölgyet Budapesten Green Hotelba egy kis hancurozáshoz 11-16 óráig. kérés esetén maradhat reggelig a szobában
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!Helyem van!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!Helyem van!
Sziasztok! Budapesten ma ejszaka valaki?

Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek vastag van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
40-es sportos 190/90 19/6 pasi ismerkedne
képek adatlapomon

Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma du.,este!Bp.!Helyem van!
Szexpartnereim keresném ma du.,este!Bp.!Helyem van!
Sziasztok. Keresnénk ápolt srácokat heteró alapon a feleség örömére. Csak aki komolyan is gondolja.
Sziasztok, nagy bimbikkel rendelkező hölgyet keresek. Belső levelet várok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Parokhoz csatlakoznek bp-n
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma egész nap!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma egész nap!Bp.!
Akár napközbeni kalandra keresek a találkozástól nem félő nőt vagy párt, az sem baj, ha kicsit perverzek és nagyon bevállalósak vagytok.
Én magas, sportos, 40-es, többest imádó, talán kicsit túl potens, telhetetlen férfi vagyok, aki úgy imádja a nőket, mint Gombóc Artúr a csokoládét.

Sziasztok.Ma is várom egész nap, éjjel hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.